Pali ktoś fajkę wodną/shishę/nargile?

Xarmac, widać że rodzice cię kochają mocno ze się tak o zdrowie boisz :stuck_out_tongue:

siwy_fact napisał:

Xarmac, widać że rodzice cię kochają mocno ze się tak o zdrowie boisz :P

Co ty mi tu zboczeńcu o kochaniu!? Może Twoi starzy Cię "kochają" :lol: :P

Po prostu nie chce sobie skracać życia niepotrzebnie, bo jeden pali i nic mu nie jest, a drugi pali dużo krócej i death... :573:

kazdy musi na cos umrzec :stuck_out_tongue:

Najłatwiej chłopaki to zrobić wiadro, jeszcze u mnie na działce jest xD nam się z sziszy baniak stłukł, to się kupuje 5l wodę wypija trochę, wkłąda szisze w to i uszczelnia taśmą klejącą xD
Kurde nie mam fotki z sziszą, jedynie z cygarkiem. Co do pytania o uzależnieniu ja nie palę fajek i nie mam zamiaru, a sziszkę czasem pociągnę ale nigdy nie mam parcia.

a ja wam powiem ze u mnie to co chwila słyszę ,dwaj na wiadro" (trawa :D) a ja nigdy nawet zwykłego papierosa nie paliłem :smiley: , popić czasem lubię ;p , ale fajki baka itp mnie odpychają, a dlaczego ?? bo fajki to strata kasy , nawet nie trzepią, a ganji to się po prostu boje ze się uzależnię :d a Polsce to nigdy nie piłem , bo zawsze szkoda mi było okazji jak by ktoś zadzwonił , chodź pośmigać a ja , nie nie mogę bo jestem pijany :smiley: , no chyba ze do kogoś na noc ale to jeszcze skuta , zamknę w garażu i schowam klucz żeby po pijanemu nie przyszło mi wsiąść na niego :smiley:

http://papilot.pl/article/5796/UWAGA-Szisza-szkodliwsza-niz-papierosy.html

Na shishowych forach już to przerabialiśmy ^^

Ii ? :smiley:

Doszliśmy do wniosku, że to badanie robione przez jakąś organizację NO SMOKING czy coś takiego, która szuka tylko wad shishy :stuck_out_tongue: Że było to robione na syfnym tytoniu, węgielkach i bez folii :stuck_out_tongue: Wszycy i tak mają na to wyjebane xD