http://www.otwarciesezonu.com.pl/
BEMOWO -> teren Automobilklubu Polski
jak co roku przystało ;>
będeeeeee
ktoś jeszcze zamierza zawitać?
polecam obejrzeć relacje z zeszłych lat!
jak co roku przystało ;>
będeeeeee
Bede napewno :D chyba ze pogoda nie wypali
ja tak samo, nie ma opcji
co roku jest bardzo fajnie, duuuużo ludzi, fajne atrakcje, przejazd po wawie kilku tys. maszyn.
konkursy, pokazy
szał, ciał ;]
clsamg63 napisał:
jak co roku przystało ;>
będeeeeee
Na lotnisko Bemowo na 99.99% wpadnę, mieszkam 700m od niego :) Od 2 lat wiernie uczestniczę w otwarciu sezonu, tym razem też będę, pierwszy raz z synem, mini-miłośnikiem jednośladów :)
Ja też zawitam - od 2 lat jestem.
a się nigdy nie złapaliśmy ;>
w tym roku wyjątkowo jeden dzień i to w niedziele
wydaje mi się, ze tak lepiej, bo jak na dwa dni rozkładali to sobota była fajna, a w niedziele to już takie ostatki, sami organizatorzy nie wiedzieli co robić.
Ja również będę (po raz 8).
to jest 4 otwarcie :D
Witam wszystkich :)Też się wybieram,oby nie lał totalnie deszcz.Chciałem zapytać czy ktoś z Grupy Mazowieckiej tam jedzie?Np.Madi,clsamg63 albo jakiś inny "Vitalkowiec"?Chętnie bym się umówił gdzieś w Wawie i śmignął tam razem.Pozdrawiam Robertonos.
ja na pewno będę... tylko deszcze mnie powstrzyma.
ale ciągle mało naaaas.
skuterowo.com a dokładniej dział reklamy/marekitnu i administracje nie odpowiada na maile w sprawie reklamy forum ;/ nie ma z nimi kontaktu, a przecież dzieki naszej reklamie i działaności oni zyskują użytkowników i prestiż itd. a my mamy więcej os do jazdy ;>
Madniego z tego co wiem nie będzie. Z forum mieloch'a ludzie pisali, że będą w jakimś tam składzie i będą się ze mną ponoć łapali.
Witaj Clsamg63.Fajnie że Ty jedziesz,ja też chcę tam być,oby pogoda taka kiepska trochę się uspokoiła (właśnie w tele widziałem prognoze na następne trzy dni-śnieg ,wiatr i minusy nocą :( ). A nie wiesz czemu Madi nie jedzie?Może jeszcze zmieni zdanie.To może i ja z wami śmignę,co Ty na to? Pozdrawiam serdecznie Ciebie.
Ja nie jadę bo mam wtedy szkołę w której muszę niestety być. Chyba, że mi plan tak ułożą, że będą zajęcia krótko, to wtedy się wybiorę. :)
A rozumiem Madi,no zobaczysz jak się ułoży.Jak byś był to fajnie by było.Nie wiadomo też jak będzie z pogodą,na razie początek tego tygodnia zapowiada się bardzo kiepsko do śmigania(śnieg,wiatr mocny i przymrozki nocne):( .mam nadzieję ze do Niedzieli coś się na lepiej wyklaruje.Chciałbym się poznać z Bracią Mazowiecką w końcu.Pozdro
pogoda wg. prognoz od czwartku do wtorku ma być "na nie" ;(
w jakich godzinach jest ten zlot ? Będę wolny po 13.
"Najblizsze rozpoczecie sezonu juz w kwietniu 2012
dokladna date podamy wkrótce."
ciągle nie wiadomo, pewnie parada będzie ok 10-12 i tak sie rozpocznie... :> możeee ok 9 rozpoczęcie i do wieczora pewnie jakoś (17-18-19)
ee to lipa.
Otwarcie sezonu na Bemowie:
10 rozpoczęcie
12 chrzest
14:30 formowanie kolumny
15 parada
eee to na paradę mógłbym wpaść :p pod warunkiem że nie będę musiał płacić, bo przecież na całym zlocie nie będę
Ech... Szkoda, że mnie nie będzie w Polsce... Ja lotnisko widzę ze swojego bloku i z chęcią bym się wybrał.
Klekocix, mieszkasz od strony Bielan czy Bemowa?