OT ŚLĄSKI!

TYSKIE. Nasze najlepsze.

Tak, Szczególnie DUŻE ;D Wiecej z picia a tyle samo % xD

a pijecie puszkowe czy z butelki?
Ja pije tylko ze szkła. Nawet w knajpie, nie kupuje lanego, bo nie chce piwa z wodą, tylko samo piwo;p

Hheh ;D A zalezy jak sie z kasą stoi i jak sie chce pic. Ja lubie jak i z puszki jak i z butli. Ale bardziej lubie z butli pic ;]
Moja kumpela jak pije to jęzor wsadza do butelki @_@ xDD

Ahh, Ide na Tv. Bo jestem rozjebany jak rolmops :D
Dobranoc ;**
xdd

Dog in the Fog
Łomża
Okocim
Calsberg

Nie na widzę Warki, Lecha i Żubra no i piwa marketowe pienią się jak cholera :evil: kolega ostatnio pluł pianą xD

Doga nigdy nie piłem.
Na co smakuje?

Ide spać!
Jutro o 7. wyjazd z domu, a wróce na bank koło 20.
Spokojnej nocy!

Ja za jakieś pół godziny wychodzę do szkoły.
Teraz mam 2 wyjścia:
Pobrudzić przedni błotnik, albo umyć skuter... Dobra, to pierwsze będzie łatwiejsze ;P

jaj ak coś piję to króla albo harnasia, bo najtansze . :P

kurde mial ktos kiedys korzonki albo problemy z nerkami ? caly dol plecow mnie rwie i nie umiem stapac lewa noga :x

idź do lekarza szybko ;)

bylem, podejrzenie zapalenia nerek :?

Dzieki Qaz :P.
Jednak spoko - fałyszy alarm , że tak powiem ; D.
A co do browarów:
Ja z reguły jestem niepalący i niepijący ( dziewczyna nie pozwala :P).
Jak już bym musiał, to desperados ( chociaż to nie piwo w sumie ) lub carlsberg , heineken .

Patryk, zakazy są po to zeby je łamac ^^ ;D
Kolega chodził z laską to mu nie pozowoliła palic, to on za rogiem na szybko. Albo pod mostem jak ona na moscie była. Pod moją hata buaha xD
A własnie wrócilem z budy. Poprawiłem mate, jutro tez ide. Potem fiza ;/ i napsiac jakies referki z histy, Troszke z niemcola i by było gites ! ;D

Ty przecież desperados to piwo ;)

ale nie smakuje jak tradycyjny browar ;p

http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201005/1274723189_by_bratpitt_500.jpg
ogarniacie

Bakus latało się bez bluzy co :P

Siema :)

Wracając do gadki o spalaniu, moja Gilera też teraz jakby dużo żłopie, ale pewnie dlatego, że mam uwaloną, tudzież za małą dyszę+maksymalną mieszankę, no i po dłuższym jeżdżeniu 4T jakoś tak ostro obchodzę się z manetką :P Kiedyś to miałem chandrę, jak ruszyłem z "pizdą" spod świateł, ale wtedy to potrafiła spalić mniej niż 3l, no i miała w pełni sprawny gaźnik.

Odnośnie piwa natomiast, nie mam nic do powiedzenia, bo preferuję neutralne napoje - woda, soczek, cola jakaś :)