elosz br3w wrócił ^^ Wczoraj zrobiłem trasę Płock-Szczytno w 2h 15min :mrgreen: wszyscy rozdziawiają paszcze jak się dowiadują że posiadając miesiąc prawko tak się zapuszczam :-)
Dziś dochodze do siebie po osiemnastce O.o ogólnie jest git ;]
Gratuluje bakuś ^^ mi nikt z rodziny nie chce się dołożyć do A nawet złotówki :cry:
Brew, na kacu żeś jechał? Nieźle :P A przecież jak robisz A, to do pół roku po B nie musisz robić teorii, tylko praktyka - dobrze mówię? Byłoby taniej :)
No nie dokońca, ale powiedzmy. Siedziałem sobie z dziewczyną i s9 na osiedlu tak, jak codziennie . Nagle podeszło 3 nawalonych ziomków i proszą mnie , żebym odwiózł jednego gdzieś na chatę . Oczywiście się nie zgodziłem, a Ci żule jak to żule .. wyzwiska, kozaczenie etc. Proste, że nie dałem sobie w kaszę dmuchać .. jeden podszedł to go chciałem łomotać kaskiem, ale ogarnął sie .. po tym już nie czuje sie bezpiecznie ;p. Kupuje palke .
Majker, teoria na B nie ma nic wspolnego z egz na A i odwrotnie, bo gdyby tak bylo to na B wystarczyl by mi egzamin praktyczny a tak musze pisac teorie i zdac praktyke :wink:
Patryk, moj tata takie cuś wozi, bawiłem sie tym, raz se w noge przyjebałem to krwiak mi wyskoczyl a bolało jak skur*ysyn.. :D Potem chodzic nie mogłem, najlepiej przyjebac nizej niz kolano.. ;D Ja sobie w udo zajebałem.. :x
Główna na sk.net nie działa, czy też jak kto woli, wyszło jak wspaniale została strona zabezpieczona, w sumie nie najgorzej, ponad pół roku przetrwała...
Za chwilę jadę po przedni błotnik do Vitalki, mam nadzieję, że będzie pasował :-] Ogólnie, ciekawie jest, weekend nadchodzi, ciepło na zewnątrz (od wczoraj nie pada, aż dziwne, bo cały zeszły tydzień lało jak cholera) wa co za tym idzie, jak wrócę z błotnikiem, trza się gdzieś troszkę dalej przejechać :-D (Może znowu na 2 pas wyskoczę? :twisted: )
E no co wy gadacie że ładna pogoda :evil: ja normalnie nie wystawiam nosa tak leje ;/ do tego ciekną uszczelki na dole w Fabii... Niestety to przypadłość TTTM :?