Wpierw myslalem o nsrce, ale niewiem czy wypali.. ;x
Don't worry, kiedy wracałem z bielska też lało, a co lepsze, dalej nie mam przedniego błotnika w Vitalce, więc ciekawa fontanna z pod przedniego koła powstawała :-P
Marcin - na twoim miejscu, sprzedałbym zicozaura, bo przy twoim szczęściu, znowu totalnie się rozkraczy :-P
TheVill // FenixxPl
Tez tak myśle ;D
Ide na Tv.
Dobranoc ;**
xdd
Jak raz tir we mnie chlapnął to straciułem orientacje gdzie jestem;p
Na szczęście u mnie obyło się bez takich przygód, natomiast miny katamaraniarzy na prawym pasie były co najmniej ciekawe, kiedy przejeżdżałem obok :-P
(Próbując jakoś je odzwierciedlić były mniej więcej takie: O.o lub za pomocą emotikonki: 8O )
Co prawda to prawda, ale puls miałem z 200, a banan na twarzy jeszcze szerszy niż od ucha do ucha :-P
TheVill // FenixxPl
P.S: Taka sugestia na przyszłość, w Vitalce na łukach przy 110kmh zaczyna tył dość mocno uciekać :-P
Jakoś specjalnie się nie dziwie, że zaczyna uciekać. Taka prędkość, jeszcze na mokrym: nie te opony i zawieszenie.
Akurat zawieszenie daje rady, mam ustawione na prawie najtwardsze :-P
Natomiast prawda, opony gorzej, ale i nie były projektowane z myślą o takich prędkościach, na takiej nawierzchni.
I tak muszę stwierdzić, że są co najmniej niezłe, już 4 lata na nich jeżdżę :-P
A właśnie, jak Ci się Dink sprawuje?
Ile kilometrów już przejechać zdążyłeś? :-]
TheVill // FenixxPl
Zrobione już mam ponad 1600km;D
Póki co bez zastrzeżeń- całkowicie inny sprzęt niż s9 czy ogólnie skutery 50ccm. Nie znajduje narazie żadnych wad. Mile zaskoczył mnie silnik praz przekładnia, której już tu raczej powinno się nazywać skrzynią, bo przełożenia są wyczuwalne, ale po za tym jest świetnie zestopnowana: jadąc 80km/h kręci się ok. 6tyś obrotów/min., a silnik pali tyle co nic. Teraz już schodze do spalania rzędu 2,6L/100km, ale jeźdze nontoper praktycznie trasy:)
Nie ma to jak 2,6l z pojemności ponad 2x tej co u mnie :-P
W sumie, odwrotnie proporcjonalnie, bo spalanie u mnie jest mniej więcej 2x większe :-D
Ale w sumie, naprawdę ładnie, jak w ciągu tak krótkiego czasu już 1600km zrobiłeś, co do przekładni, no cóż, nie ma to jak stare dobre CVT :-]
TheVill // FenixxPl
Elektroniczny wtrysk paliwa robi swoje;) to spalanie to olbrzymi plus, bo ani kropelka wachy się nie marnuje, nie to co w gaźniku;p
Taki prezbieg to nie problem jak dzienne musze dojeźdzać 70km, a miesiąc auta nie miałem, więc byłem skazany na moto;D
Ja jestem strasznie zadowolony z ND- bardzo dopracowany sprzęt, z fajnymi bajerami takimi jak podświetlany schowek czy kanapa podnoszona na teleskopach itd., to niby pierdoły, ale codziennie ułatwiają życie:)
Na mnie już pora:) Dobrej nocy!
a ja lece na egzamin :D
Powodzenia;D
Kiedy ta pogoda się zmieni?
bry z rana :) zajebista pogoda leje leje i jeszcze raz leje :)normalnie szok !! kiedy wreszcie skończy ?? ja już chce skutem se pojeździć !!
Wiesz, w deszczu też można;p ale co to za jazda;p
no właśnie :) co to za jazda, ale już nie leje tak mocno jak rano :) więc jest nadzieja że dziś roxa wyciągne :)
od pasa w dol mokry ale jestem juz motocyklista w swietle prawa 8)
gratulacje bakus :)
Łaa ^^ Graty xd
:D
Gratki, gratki, a tymczasem - działczy wam gadu?
Siema, wiem, że Nerka lubisz ostrego a tak się składa, że 12 maja będzie w Wawie koło mnie w parku grał ^^ za free, oczywiście idę.
Pzdr