Patryk, czyli jest pojebana;p wybacz dosadność ;) niech się focha.
Marcin, fajnie;p
Patryk, czyli jest pojebana;p wybacz dosadność ;) niech się focha.
Marcin, fajnie;p
Zaraz sie zdenerwuje i jej napisze , ze niech spierdala, bo mnie krew zalewa ... narpiew wielka Paniusia .. jaka to ona och i ach nie jest .. przeciez ona ze mna nie bedzie bo ja kurwa taki zly, a potem wielki foch i 3 stronicowe kazanie na gadu ... ja pierdole . Amen .
Stary, zjebaj ją jak kota- jak nie jest z Tobą to focha to może swoim starym strzelać, a nie Tobie, a kazanie niech sobie pisze do szuflady!!
Tymbardziej, ze ja tyle razy ja wrecz prosilem, zeby przemyslala sytuacje, ale ona ni chuja ... zly bylem dla niej bo wzialem od niej 2x po 5zl jak chciala do sklepu jechac,a ja mialem bide w baku .... :roll:.
Niech wypierdala, zjebala mi tylko humor na koniec dnia.
Olać i tyle :twisted: Ja też se wróciłem, kurde, jutro ostatni dzień fajrantu ;/
ja mam i wtorek wolny;D
A ja musze do szkoly zapierdalac od wtorku .... :roll: . az mnie krew zalewa, byle do Bożego ...
No też we wtorek lecę do budy ;/ Przeczytałem temat KOS-a na mielochu i wyszło, że ten komin co kupił to Next R z końcówką od rs-a no kurwa mać ;/ Trzeba sprzedać będzie za 300zł.
Qaz, nie jak kota ! bo to nie ladnie ;<
Ja bym powiedział: Zjebaj ją jak szmaciaz(rz)(sz) konia !
huehue..
W wtorek jazdaaaaaaaa eLką :?
Ja również mam wtorek wolny ;D
Patryk, powiem Ci tyle - pierdol ją.
Gaz, odbiór !
Marcin, pierdol się!!!
Jak pijesz to nie pisz, prosze Cię!
E, no to teraz miałem niespodzianke ; O
Szukam napisów po google a tu mi sie jakis propgram załączył i trojan w winampie, ciul komp reset automat. i jakis jebany THINKPOINT wyskoczył, jakis porgram huj wie skad sie wziął, wyskoczył jak filip z konopi.. Coś czuje ze za nidługo mi komp siądze ;x Ale perwaa !
Qaz.. ;<
Nie będe sie pierdolił bo nie mam z kim ! :<
A ja dzisiaj nic nie wypiłem !
I czemu sądzisz ze teraz jestem "wypity"
Coś humory masz zmienne ; <
bo pisałeś do mnie na gg, jak bardzo najebany
No napewno, jestem napierdolony jak ruski czołg :<
Ja cie pierdole, no to po systemie..
Co chwilke jebane gówno mi sie poakzuje ThinkPoint.
Nie moge załączyc programów, ani IE, a najbardziej potrzebny program to... Przywracanie systemu.. nie moge go włączyc ! JA jebie !
Swietnie, musze im zapłacic 10dolarów zeby coś tam zrobić w tym programie.. nie no kurwa mać!
Zajebane kurwa google ! skurwiałe gówno !
;/ Nie wytrzymam nerowo.
taa dzisiaj wzielismy zywice i kleilismy polamane plastiki..i jakiesw duperele
Swietnie ;D
Lece spac.
Dobranoc ;* ;)
xdd
Moze gazikowi przejdzie.. zmienne humory : <
Ja tez spadam bo rano trzeba wstać ;/