Okej, ciskam spać.
Dobranoc ;*
No ja bym na sparciałej nie latał bo może być wpadka :wink:
Co do arcia to zrobi ci łate na gorąco i git.
http://www.milanos.pl/vid-22280-Ostre-cycki-mechaniczne.html
Nie no teraz mam już w SRce spoko lacie .. nie sa sparciale, maja dobry bieżnik etc, ale kiedyś sie hardcorowo latało, teraz już troszkę zmądrzałem .
Fuck Yea. Nauczyciele głosowali, czy 2 listopada będzie wolny, czy nie. Zagłosowali, że będzie i mam 1 dzień wolnego więcej ;D
A taki zwykły wulkanizator będzie umiał ściągnąć koło ze skutera, czy oni raczej nie potrafią i będę musiał to zrobić na własną rękę?
raczej będziesz to musiał zrzucić na własną ręke, bo najczęściej nie chce im się z tym bawić.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź ;) .
Siemano !! ^^
Ale sie ciesze ;>
Wolność od tego warsztatuu !!! ;DD
A teraz jem obiados ;d
Ale odkrecenie kola to wielka filozofia nie jest.
Ja wlasnie jade SRke robic ;p.
Ja przegoniłem dynkacza na ponad 100km- warto było;D ale momentalnie gdy słońce zaczyna zachodzic robi się bardzo chłodno.
Jutro ponoć też ma być fajna pogoda- oby dało się pośmigać ;)
Ostatnio codziennie jest piękna pogoda. A ja mam flaka :( . Muszę jak najszybciej tą oponę zrobić. Pojadę z nim do serwisu, żeby mi zdjęli koło, skuter tam zostawię, koło wezmę i autobusem pewnie do Rydułtów pojadę, bo tam zawsze tata z autem jeździ.
Witam. Rydułtowy : moje rodzinne miasto , a poza tym w Rybniku nie ma dobrych warsztatów ?
Oczywiście, że napewno są!
z taką sprawą to do pierwszego lepszego wulkanizatora można podjechać.
http://www.skuterowo.com/forums/topic/przytarty-silnik#post-17678
Zajrzyjcie tutaj jak znajdziecie chwilkę czasu ;]
Panowie, jak piątek mija?
dzis kupilem mate szklana zywice szpachle siatke tuningowa na wloty no i przyszedł wydech :) na real zajebiscie wyglada!
Faktycznie, gaworek wygląda zacnie;D
nie chce ktoś kupić głośników z xploda 280vat jajka?
Qaz, jak Ci to ciśnie w ogóle? :)
Siemanoooooooo ;D
Co tam ? Jak piątek ? Ee.. w miare, ale do mkojego kumpla nie xD
Dostał 2 strzałty od chłopaka swojej byłej ;D Za roczną sprawe.. omg co za przyjeb ;D
dziś zrobiliśmy test tego wydechu dmuchnąłem do wydechu od strony kolanka i reke trzymalem przy koncowce to w tym samym momencie podmuch sie wydostal praktycznie jak dmuchalem wiec wydech dobry chyba :d chociaz swoja droga przy seryjnym tak nie sprawdzlaem