OT ŚLĄSKI!

Znaczy się może trzeba trochę pograć, żeby się ułożyło.

Jak zrobię z wody taką błonę na wentylu to trzeba czekać około 30 sekund, żeby pękło.

Trochę pogoda do dupy, ale może skoczę zaraz porzucać trochę i wieczorem zobaczę.

Do piłki miałem dołączone "Przed napompowaniem zwilżyć igłę(..)wszystkie piłki były sprawdzane(...)uszkodzenia wentyla traktujemy jako uszkodzenia mechaniczne, nie podlegają one reklamacji."

Albo coś w tym stylu

Aha, no to lipa straszna- koleś się zabezpieczył, albo poprostu wiedział, że piłki mają jakiś mankament.

Zobaczę co i jak i najpierw porównam z innymi piłkami jakie mam, może to normalne jest. Bo za mocno to chyba jej nie napompowałem.

Ja właśnie sobie złożyłem wniosek o izzykonto w mbanku.
Za free to dlaczego nie skorzystać ;-).

Ja tez się zastanawiam nad tym kontem, tylko w okolicy chyba nie mam oddziału mbanku.

Co do tej piłki, to napompowałem przed chwilą na full gałę od ręcznej i jest to samo, także chyba to normalne:P

Albo mam dwie piłki zjebane xD

Chciałem na kosza skoczyć, deszcz pada;/

Jak nie ma, to Ci kurier umowę przywiezie .
Teraz idę na eS9 ,
Lewa !.

Szerokości;D
Ja o 17.jade po mame do pracy, potem chyba skikne do dziewczyny

Patryk, wiem o tym, ale żeby sobie wpłacić kasę na konto będę musiał robić przelewy z innego banku, albo pocztowe :D
Trochę bez sensu:P

Zazdroszczę wam, u mnie pada deszcz i muszę w chacie siedzieć.

W mbanku nie ma wpłatomatów?
Ja jestem w ING, mam konto Direct i też za nic nie płace.

Nie wiem.

Zamówiłem u Leszka dwa komplety naklejek.
Chce, żebym płacił przelewem, żeby zapłacić mu 4zł za przesyłkę i naklejki muszę zapłacić jeszcze 4,50 za przelew...

Jak mam go ubłagać a zapłatę za pobraniem? :F

no to może poproś rodziców albo ze znajomych ma ktoś konto?

19/20 z zamknietych, ogolnie po cichu liczę na jakieś 44 pkt :)
Jutro będzie znaaacznie gorzej, dlatego nie tracę czasu i idę sobie coś powtarzać :)

Ja mam w PKO konto Student xd
Chyba się przeniosę do Jellenium bo tam taniej.

Pamiętam jak się też kiedyś jarałem hehe ^^

http://moto.onet.pl/6575447,29,4,filmy.html?node=29
dobrze że te samochody są bardzo drogie :mrgreen:

Nie chce znajomym a tym bardziej starym dupy zawracać bo mi się naklejek zachciało..

Napisałem do niego maila z prośbą. Jeśli się nie zgodzi to zapłacę te dodatkowe 4,50 ;/

Ale ta kolesiówa tapeciara a taka młoda :roll:

a izzykonto w mbanku jak najbardziej polecam ;P

Ja liczę na coś koło 40. Najgorsze za mną, humana się najbardziej obawiałem. Jutro sama przyjemność :D Problemów z niewiedzy raczej nie będę miał, prędzej coś sam z siebie spapram i tylko tego się obawiam.

young też chciałem mieć tam konto bo najlepsze warunki ale najbliższy oddział 50km ode mnie :?

Uważajcie na zadania z biologi :lol: ja wszystkie położyłem :twisted:

Lubię Chemię/Matematykę/Biologię
Ewentualne problemy mogę mieć jedynie z geografia i fizyką.

:mrgreen:

Tylko się cieszyć, że tak Wam dobrze idą te testy;D