OT ŚLĄSKI!

nawet nie czytam nie chce mi się :P.
S9 tak jak wyjechało od Ciebie, tak jest do tej pory - igiełka ;-).
Ja ogólnie dbam o sprzęt, więc żadnej lipy tam nie będzie ;-).

No to super;D
Ciesze się, ze jesteś zadowolony:)

Ciesze sie z Wami ! ;* xD
Ide na Tv. Trza sie rano ogarnąc zeby nie spac na tescie @_@
Obale 0.5 i bedzie gyyyt przed testem xD!
Ide Dobranoc ;**
xdd

Ja też ide spać:) Dobranoc!

Elo :P

Ja mam wolne i się jaram xD

Jest ktoś ?

Ja jestem :P

Chyba się nie bawię z sprowadzanie pięćdziesiątki z Niemiec. Kupie jakiś tani skuterek na rok czy tam dwa, a potem 125 albo coś mocniejszego.
http://allegro.pl/item1005379284_yamaha_neos_ovetto_jak_aerox_typhoon_vivacity.html
I co o tym sądzicie ? Byłem w salonie i muszę powiedzieć że jest najwygodniejszy (porównywałem Joga, Aeroxa, Tzr i Dt). Do miasta chyba będzie dobry. To jest chyba 2t AC.
Ej ale jestem wkurzony :mrgreen: Bo wczoraj wszyscy mówili że nie idziemy do szkoły, a ktoś tam mówił że tak, no i potem spytałem się na gg parę osób i mnie wrobili :D Wstałem i leciałem spóźniony :D A potem jak się okazało too... Myślałem że nie przeżyje tej myśli że mogłem wtedy spać. :mrgreen:

Bardzo ładny Neo'sek :D Śmiało możesz się zainteresować.

Ja tam myślałem, że to jest jasne, że jak są egzaminy, to jest wolne... :P

Uff.. jestem ;D Ale gorąco w tym garniaku ja pitole xD

Jak Ci poszło po raz drugi, albo i trzeci? ^^

Pierwszy @_@ xd

No i najgorsze za mną, wydaje mi się, że jak na humana to nieźle mi poszło. Test ogólnie był chyba łatwy, jeśli nic nie popieprzyłem to +40 powinno być ;)

A bym zapomniał, piłeczka mi doszła w końcu, zajebista. Szła pewnie tak długo, bo był problem. Paczka się rozsypała i mi w Warszawie musieli od nowa zapakować.

Ja też czekam na przesyłkę ze skuterowo z nalepkami;p ale też już idzie jakieś 3 dni.
Ja chyba dziś oblałem egzamin- zadania mi totalnie nie siadły. na 3 zadania tylko 2 mniej więcej wiedziałem jak zrobić...masakra jakaś.

Elo .
Mi poszło średnio .
Dla tych w temacie - obraz zawaliłem , streszczenie pewnie też .
Rozprawka była dość łatwa, ale też mi jakoś nie siadła zbytnio .
Ogólnie jestem na nie . :P

a jakie w ogóle były tematy??

http://www.echodnia.eu/assets/pdf/ED34586427.PDF

tylko ten tekst o AK mi się jakoś tak spodobał.

Mi z zamkniętych dosyć dobrze poszło , 16-18 pkt.

Według tych NIEOFICJALNYCH odpowiedzi. Mam 18/20 z zamkniętych.
Co do otwartych to wszystko w rękach egzaminatora :D

Piłeczkę mam, ale wentylem uchodzi powietrze, jednak bardzo delikatnie, więc nie ma podstaw do reklamacji. Jednak mimo wszystko trochę mnie to wnerwia. Są jakieś kremy uszczelniające do wentyli?

Według mnie to uchodzące powietrze to jest raczej powód do reklamacji!
Bo nie kupiłeś chyba piłki, która miała w opcjach samo opróżnianie się z powietrza.