Z tego co wiem to się głowicę planuje a nie cylindry??? A głowica sportowa nie pasi żadna?Heh możesz spróbować portingu silnika także, ale to trochę grzebania :D
Edit:Co Cię dziwi w "Dewilku"??? TheVill się czyta chyba "dewil" więc takie zdrobnienie trochę no :D
Vezyr - Hmmm, w tym przypadku hasło z planowaniem wziąłem z Mielocha, bo wiem, że tam jeden z userów tak zrobił. Coś takiego jak głowica sportowa do skuterów Kymco nie istnieje, to nie Aerox, by było pierdyliard części :-P
Z "Dewilku" odrobinę mnie zdziwiłeś, po raz pierwszy takie zdrobnienie widzę :-P "Fenixiu" było, ale "Dewilku" jeszcze nie :-D
Vezyr - I tak długo już nim nie będę jeździł, a potem niech się brat martwi :-P Raczej nic nie splanuję, bo niestety, nie mam w okolicy zakładu, który by się podjął takiego zabiegu...
No ta, w końcu autko masz :D Ja jeszcze rok, a na razie Kingzłoma muszę zrobić z ojcem, jakaś kpina z ludzi, chyba po raz 4 lub 5 iskrownik muszę nowy, każdy zły dają ;/ Za jajca powiesić tych konstruktorów, kilka lub kilkanaście rodzajów iskrowników do jednego silnika.I weź tu kur**** nie dostań :x
Vezyr - Akurat autem nie za bardzo lubię jeździć :-P Pewnie, jak trzeba, lub jak jest zła pogoda nie ma problemu, ale jak tylko można zawsze jakiś jednoślad. Chodziło mi raczej o to, że jak wrócę z wakacji (22 sierpnia) jadę z ojcem po moto, na 99% będzie to Kawasaki ZZR600, z 1999r wtedy będzie ogień :-D Powodzenia z Kingwayem, jak się uda, zdaj relację :-D
Patryk no Ty akurat byś miał fory na to stanowisko u Sianka :D Jak chcesz to idź, powodzenia w robocie :) No, w piątek ojciec wraca to będzie trzeba wysłać iskrownik z powrotem i dać normalny ;/ Ehh jak nie urok to sraczka :x
Siema wrocilem i jem kolacje xd Dzisiaj w garazu zrobilismy porządki z kumplem. Klucze do kluczów i takie tam ;D Ładna półka scienna i jest gyt ! : D Jutro ciąg dalszy sprzatania ; D
(...) Co śmieszne, jesteś jedyną osobą, która jeszcze pisze do mnie po imieniu :-P (...) ty Łukaszu rzadko na forum bywasz(...) Rafał w listopadzie dawał informacje, że myśli nad tym...) Dobra, kończąc marzenia, jak na razie staram się doprowadzić forum znowu do znośnego stanu, może to dziwne, ale w ciągu ostatnich 2-óćh dni, doszło tyle raportów, co przez poprzednie 3 miesiące :-P TheVill // FenixxPl
Szkoda, że nie udało nam się spotkać i poznać osobiście jak była kiedyś okazja.
Na forum, sam wiesz, kiedyś bywałem często, ale z czasem stało się to męczące. Jeśli forum wróci to ja również ;) Co do Rafała to się nie wypowiadam, brak słów. Jeśli nauczyłeś ludzi raportować, a nie wykłócać się w tematach to jest nadzieja. Życzę Ci powodzenia, bo to nie lada sztuka uporządkować taki bajzel.