Jak fenixx ma admina to ja wracam na s.net...
tak, tylko, że nie może tyle co Sianek
http://www.youtube.com/watch?v=caWeLT-jMbw&feature=related
hehe xd
Cześć panowie,
Widzę, że Grocik siejesz małą dezinformację :-P
Co niemniej, dziękuję.
Nie do końca mam admina, to po prostu taka ranga specjalna, ale uprawnienia mam jak każdy moderator.
Pełnego admina nie dostanę, za bardzo popsztykałem się z Sebastianem, ale coś na sk.net się ruszyło, nawet 2 odpowiedzi napisał i mamy mu przedstawić do tygodnia proponowany pakiet zmian na forum, może coś to da.
Do Vitalki nową świecę kupiłem, stara już nie za specjalnie wyglądała, zobaczymy jak teraz będzie chodzić, ew. będę musiał zobaczyć, czy zaworek pływakowy w gaźniku mi się nie zawiesił, bo pojeździłbym sobie :-D
TheVill // FenixxPl
Ufff ok 35 kilosów rowerkiem zrobione ;D Czas na przerwę :) No na skutery net ruch minimalny się zrobił, nawet jeden koleś dał propozycję modów między innymi Leonida Pakas, KOS-a, Ernesta i chyba Marpyxa :D I jeszcze ktoś tam za Leonidem był, no nie mam pytań :)
o co Ci chodzi? :lol:
Przede wszystkim to tam ani Ty, ani Ernest nie wchodzicie :)
marpyxowi się może i należy, ernest i kos tam prawie nie wbijają, a leonid to chyba wiecie
No właśnie, wyręczyłeś mnie, o to mi chodziło :D Nie że coś do Leonida mam, ale nieco "hałasował" kiedyś.Dzięks.Idę do Tesco, potem wbiję :)
powodzenia
No właśnie się doczytałem jak to jest z tym Twoim adminem ;/
Tam chyba jednak nie ma nadziei, jak kogoś będziesz potrzebował do pomocy daj znać, na razie nie zapowiada się tam na zmiany chyba.
A i przede wszystkim, niech coś zrobią z tym logowaniem od pół roku inaczej się logujesz na wortal inaczej na forum a ponadto z poziomu nagłówka się nie zalogujesz...
lukasz8 - Po pierwsze, dzięki za słowa, zarówno tutaj, jak i na sk.net, choć dalej nie mogę wykombinować, skąd one się biorą :-]
Co śmieszne, jesteś jedyną osobą, która jeszcze pisze do mnie po imieniu :-P
Ostatnio kombinuję, kogo próbować przepchnąć do moderowania, nie przeczę, pomoc by się przydała, ale właściwie nie ma kogo, Ernesta Sebastian nie chce, na Leonida ja się nie zgodzę, bo ma niekiedy ostre odpały, ty Łukaszu rzadko na forum bywasz, Marpyx cholera wie jak się do tego ustosunkuje, ale z tego co pamiętam, kiedyś nie chciał tej roli, a wybranie kogoś jest o tyle ważne, że np. od 14 do 16 nie będzie żadnego moda, bo 14 ja jadę na wakacje, a 16 wraca Br3w.
Nie chcę wybierać kogoś, do kogo nie mam zaufania, bo potem niezły zonk mógłby powstać :-D
Połączenie bazy forum z wortalem rzeczywiście by się przydało, bo może to dziwne, ale konta na wortalu (nie forum) nie mam... (Ale to mieści się w rubryczce pobożnych życzeń, bo tak zasadniczo, Rafał w listopadzie dawał informacje, że myśli nad tym...)
Dobra, kończąc marzenia, jak na razie staram się doprowadzić forum znowu do znośnego stanu, może to dziwne, ale w ciągu ostatnich 2-óćh dni, doszło tyle raportów, co przez poprzednie 3 miesiące :-P
TheVill // FenixxPl
Heh no właśnie TheVilku zawsze się zastanawiałem, jak masz na imię :D A tu Przemek wyskoczył, zaskoczył mnie Łukasz tym :D O to może Ty chociaż powiesz, kiedy jacyś nowi modzi się pojawią?Ostatnio trochę więcej na skutery.net siedzę i tak czekam na modów i czekam :D
Ja na s.net ostatnio zacząłem zaglądać, ale bez tych osób na ot sobie wyobrażam tam siedzieć. (wiem, że nie wszyscy z tego ot pałają do mnie sympatią, ale i tak Was wszystkich szanuję i lubię, gdyż to ot to tacy internetowi koledzy z podwórka...). Jeśli Fenio ma adma to ja też tam wracam. A modem nie muszę być, przecież można się przydać nie będąc modem, co nie ?
Kos co ty za ryjące łeb filmiki wrzucasz? xD
Na s.net nie wchodziłem sporo czasu i wychodzi mi to jak na razie na zdrowie.
Ja też podziękowałem definitywane za współprace z s.net i w ogóle tam nie wchodze. Chyba, że ktos da jakis link z beką;p
Wróciłem z Opol- po 160km dupa już troche boli, ale musze gdzieś jeszcze dzis jechać- w sumie będzie ponad 200km;p
Dewilku (Feniks) tak czytam opis Twojego skuta na skutery.net, po ilu ona kilosach się zatarła?A i co taka wolna ta 70ccm :D ??? Głowicę zmieniłeś tam?
Przeleciałem skodzinę pastą tempo z woskiem. Świeci się jak psu jajca na wiosnę :mrgreen:
Też bym już chciał samochód mieć :evil: ehhh...
Vezyr - 50cm3 zatarła się po 14 tyś. km ale obawiam się, że to była w sporej części wina rolek 4,4g, stosowanych by skuter jako tako jeździł :-P
Airsal jest taki słaby ze względu na kompresję, jest to wada dość znana przy tych cylkach (ja się o niej niestety za późno dowiedziałem...) która polega na tym, że mają one kompresję około 7,5 bara (mój tyle ma) po prawidłowym złożeniu.
Pomaga: złożenie na silikonie zamiast uszczelki pomiędzy cylkiem a korpusem (wtedy kompresja 9 bar) oraz planowanie cylindra (wtedy da się osiągnąć 11-11,5 bara), tyle, że u mnie nie ma gdzie splanować cylka, a zakładać go na silikonie nie chcę, bo się tam potem nie dostanę znowu...
TheVill // FenixxPl
P.S: Dewilku? 8O