OT ŚLĄSKI!

Bakuś, no o tym mówię, w 125 2T przede wszystkim benzyna kosztuje ;]

No, o to chodzi, Varadero to przynajmniej nie jest pierdziawka. :P

Ale Sendy s piękne :D

Przydała by się funkcja edycji postu :)

Użytkownik może modyfikować swój wpis przez 60 minut po wysłaniu go.

Witam Panowie ;].
Dzisiaj pojeździłem sobie po mieście półtorej godzinki. Z instruktorem trochę dziwnie się jeździ, no ale da się przyzwyczaić ;P W czwartek mam następną jazdę, więc na wakacje prawko powinno być jeżeli w taki tempie będę jeździł ;].

Nerka, masz spoko instruktora ?:d Idzie z nim pogadac i pozartowac ?:D
No ta w 2T ładnie wpiernicza ;D

Instruktor w miarę, ale jeszcze zobaczymy. Pije dużo napojów energetycznych, wszędzie puszki leżą ;D Jeżdżę Peżotem 207, nawet fajny samochód ;].

Ooo.. Pezot 207, niezle ;D Ja z tego co wiem to same punciaki i grandziaki i czasem jakis wyjątek sie znajdzie jak jakis tunned auto ;D

Mi się wydaje, że najlepsza na nauke jazdy byłaby Fabia albo Clio- według mnie najlepiej jeźdzą auta w swojej klasie. Pomijam fakt, że clio nie ma najlepszych materiałów, ale i tak jeździ fajnie.
Pomijam też polówkę, ze względu na cene.

Renaultem też chyba będę jeździł - dają raz pojeździć jednym, raz drugim. Peugeotem dobrze mi się jeździ, może jak dla mnie jest za bardzo wyciszony - nie słychać pracy silnika, ale po jakimś czasie opanowałem już to ;].

To akurat zaleta;p
jak jeździłem na początku kursu Oplem Corsą, nie tym najnowszym, to hałas po godzinie mnie już wkurzał- nie wspomne jak jechaliśmy na trasie.
Clio fajnie się prowadzi i ma takie gabaryty, że bardzo łatwo się nim manewruje- nie jestem fanem renówek, ale ten model mi się podoba.

Wiem, wiem, że zaleta, ale dla początkującego kursanta może być to trochę niewygodne ;].

Masz racje:)
Ale i tak uważam, że najgorszą rzeczą dla kursanta jest jeźdzenie dwoma zupełnie innymi samochodami na kursie i nie wiedza, jakim autem się będzie zdawać.

A ja se pewnie będę jeździł YBR 125. Szpan.

Pięknie sie zapowiada. Gadalem z tata o sprzedazy mojego.
Zgodzil sie ;]
A o scigaczu pogda z mama i pomyslą ^^
Zapowiada sie zajebiscie ;)

Marcin, kiedy będziesz robił prawko na motocykl?

Na cóż mi prawko, Zrobie karte moto bo niemam i kupuje 125/50 ;D
A tym czasem lecę na TV.
Dobranoc ;**
xdd

A jezeli chodzi o motocykl prawko A.. too.. niewiem ;D
Jak dobrze opanuje maszyne i wgl to podejde do egzaminu ;]

Chodziło mi o to czy sens ma kupowanie sprzętu na sezon lub półtora, tymbardziej, że na kurs też trzeba będzie wydać.
Czy nie lepiej byłoby kupić od razu coś konkretnego?

Działa Wam gg?
Bo mi jakoś świruje, co chwile się rozłącza

mi cos swirowalo ale teraz dziala ok 8)
mi na przegladzie nsr sprawdzal hamulce, swiatla, i pytal czemu taki glosny wydech to mu mowie panie to przeciez 2t ! :D
a benzyny znowuz tyle nie chlapala, 5-6l brała, a jadac do wisly ze skuterami predkoscia ok 50kmh, czasem do 130 z druga nsr zeby przechlodzic troche silnik wziela mi niecale 3l/100km :mrgreen:

Mój to po mieście spali góra 3,8L/100km, tyle że mam 4T, wtrysk i automat, no i napewno gorsze osiągi.