Qaz, ja mam rower w serwisie..
U mnie dzisiaj padało jak ksiądz kropidłem :roll:
Wyjdę na spacer z psem już się ze mnie leje a co dopiero rower. Chyba zmienię tryb życia na nocny :P
Nie uśniesz w dzień za Chiny.
Pewnie tak :?
http://plaze.onet.pl/foto/najlepsze-plaze-polski-2010,3325893,0,foto-duze.html
Jestem zdziwiony tym rankingiem, Władysławowo tak wysoko...
Dla mnie to była porażka wakacje tam, pas wydm wali jak kibel, pełno ludu plaża zawalona na maxa, na wodzie plama "ropy" z olejków do opalania. Nie polecam :!:
Patrykk - jakbym na coś zbierał to bym sobie odpuścił gadżeciarstwo (telefony, konsole itp.) bo sie nigdy nie dorobisz :wink:
br3w żeby jeździć autem rodziców muszą oni takowe posiadać :D Moi nie mają, a ja pewnie ze 2000-2500 na autko ;D
Siema, wrocilem ;D
Co robicie ?xd
U mnie raczej nie zapowiada sie dluższa przygoda ze skuterem, bo nawet starszy mi powiedzial ze za 4 lata bede jeździć autem (mamy 2).
Sv80 wrote:
Na tym TGb to mozna i by było zarobić.. Zrobic ładnie z optyki tanim kosztem i licznik cofnąć i już pare groszy wpada ;)
No chyba Cię zjebało - żadnego cofania licznika!!! Ma być oryginalny. Optyki też nie ruszać, najładniejsze seryjne :) Remont bym zrobił, przekładnię ogarnął, żeby jak szwajcarski zegarek chodził.
Cytrus, autem w korku się nie przebijesz :)
Może się nie przebije ale jest klima 8)
Klima to się w domu bardziej przydaje a nie w samochodzie.Zapraszam do Wawy, to Ci się auto szybko znudzi :D Ja sobie kiedyś na pewno skuta kupię, nie ma bata :D
Majkuś, spokojnie ! ;*
A o jakie tgb chodzi ? xd
Vezyr, po tym co napisałeś o klimie to wiem, że nie jesteś kierowcą albo jesteś bardzo niedzielnym.
Ja lubie klime w aucie, mam w golfie poł klime ten knefel AC I obok taka strzałka w do okoła(uj wie co to xd)
Moze to nie prawdziwa klima, ale zawsze nadmuch zimnego luftu jest ;D
bez klimy da sie przezyc :roll:
No niestety prawka nie mam a upały wbrew pozorom znoszę dość dobrze, nie jestem osłabiony czy coś nawet jak jadę w aucie bez klimy :D Zresztą poza korkiem otwarte szyby wg mnie wystarczają, w korku co innego, ale to już skuta trzeba :D
Marcin, ten drugi knefel to zamknięcie obiegu powietrza;p masz normalną klimę manualną;p
Bakus, tak mówią Ci co nie mają klimy;p
Jadąc ostatnio do Łodzi stałem godzinę w korku w pełnym słońcu na rtęci było 37,5 stopnia, czarne auto, 5 osób w środku, a jechaliśmy na spotkanie dość oficjalne- jestem ciekaw jakbyśmy wyglądali gdyby nie climatronic.
no i jak po tym postoju byłbym zjebany- tak że nie miałbym pety jechać sportotem, a pomijam fakt, że ode mnie do chodzi jest jakieś prawie 400km.
Może zawiać człowieka jak jeździ z otwartymi szybami......
Gaz, manulana? Wytłumacz mi to jak mozesz, bo ja nie jestem obeznany w tym knelflu xD
Ide spac. Dobranoc ;**
Jutro ostatni dzien prakt i weekend ! Sobota free ;D
http://linkvalidator.net/warn.php?p=aHR0cDovL3d3dy56aXBwZm9ydW0ucGwvdmlld3RvcGljLnBocD90PTgzMA==
Sry za linka ze taki, ale z czatu. Wyjebany ! :D
Co do auta , z tym by nie bylo problemu , mamy 3 samochody ;p.
Na codzien jezdzi jeden , od czasu do czasu drugi, a trzeci ciagle stoi ;d.
Ale co swoje to swoje .