OT ŚLĄSKI!

Fenix a czemu tylko Kawy szukasz :P ? nic innego z tych lat Ci nie podchodzi ? i bardziej wolisz psozalec po miescie, czy jakies dluzsze traski czy co :D ?

A ma któryś z Was aparat foto na chodzie żeby jakieś foty porobić? ;p

Ja mam

Bakus - Nie tylko kawy, ale jakoś podobają mi się tamte roczniki :-]
To tego myślę jeszcze nad Thundercatem (też 600), ew. CBR-ka, lub GSX-F-ka (ale to już taka ostateczność) no i raczej myślę nad jakimiś dłuższymi trasami, do szalenia po mieście mam Vitalkę :-P
Właśnie dla tego też skłaniam się w stronę ZZR-ki, bo ma opinie dobrego moto na dłuższe trasy (bo jest wygodna).

Teraz zasadniczo czekam na prawko, powinno być do odbioru mniej więcej za półtorej tygodnia, a wtedy powinno dość szybko coś zawitać do garażu. (Choć nie wiem jak miejsce na to znajdę w takowym :-D)

TheVill // FenixxPl

Ze względy zna swoją alergię na pyłki muszę sobie kupić jakąś dobrą osłonę na ryj...

Panowie mam 200zł max 300, ale to razem z przesyłką.

Kask:
Integral
Wyjmowane wnętrze nadające się do prania
Porządna szybka
Przydał by się nosek i blenda przeciwsłoneczna.

Co polecacie?

Upatrzyłem sobie coś takiego, ale zbyt wiele o tej firmie nie słyszałem, a nie chciałbym kupić sobie kolejnego gówna, tym bardziej, że to za moje ciężko zarobione pieniądze^^
http://moto.allegro.pl/item1114008727_kask_ls2_model_2010_z_blenda_blade_gloss_black_m.html

Qaz, ty masz naxe f8? Co o niej powiesz, warto kupować droższy kask z blendą, czy lepiej kupić tańszy z przyciemnianą szybką. Tylko z doświadczenia wiem, ze taki kask z ciemną szybką nocą nie zdaje egzaminu ;/

Bez tej blendy ciekawy jest
lazer dragon
naxa f5
agv gp1

Może wy znacie jakieś ciekawe kaski ?

To ja bym obstawial cbr f3 albo gsxf ze sklonnoscia do tego drugiego bo jest bardziej nastawiony na turystyke. zzr nie ma duzona rynku, wiec gorzej z czesciami i ewentualna sprzedaza. w tcatach za to sypia sie dwojki w skrzyni jesli moto bylo katowane na kole 8)

Cześć.

Co do TG, najbardziej podobał mi się odcinek co wybierali samochód dla siedemnastolatka i jak zwykle Hammond z Clarkson'em robili May'owi różne psikusy :P Z nich wszystkich najbardziej lubię Jeremiego ze względu na jego humor i za to jak jeździ :P (zajebiście wszedł w zakręt w górach corvette ZR1 w odcinku co kierowali się na taki tor co był posypany bodajże solą i tam robili pomiary prędkości)

Przejdźmy dalej...

Znacie jakieś fajne gry na kompa, bo puki (nie wiem przez jakie "u") co przeszedłem COD'a MW2 i Undercovera i w przyszłą sobotę będę miał tdu :P Ogólnie nie mogę się doczekać września, bo ma wyjść tdu 2 8)

a ja nie moge sie doczekac wrzesnia, bo znowu do szkoly mojej ukochanej :oops:

Ernest05 - Ty oglądasz Top Gear'a a nic z niego nie wiesz :-P
To nie był tor posypany solą, a wyschnięte jezioro, w USA, bodajże, w Bonneville, z resztą dość sławne miejsce.
Co do gier, polecam Battlefielda Bad Company 2, dobra gra, tak samo Tom Clancy's H.A.W.X .

Bakus - Co do CBR-ki, właśnie F3, do do Tcata, właśnie dla tego będę szukał jakiegoś nie skatowanego egzemplarza :-P
Jeżeli chodzi o ZZR-ę, części i tak trochę do niej jest, a jeżeli coś takiego sobie kupię, to szybko moto zmieniać nie będę, a przez to, że jest ich mniej, trzymają dość niskie ceny, co też jest dla mnie plusem.

GSX-F-ka ma jeden zasadniczy minus, w wersji 600 niekiedy brakuje jej pary przy wyprzedzaniu, z tego co gadałem z właścicielem, a na większe pojemności raczej nie chcę się porywać.

TheVill // FenixxPl

Zajebiście w ten zakręt wszedł w tamtym odcinku ;) Też ostatnio leciał. May'owi cały czas coś robią. Jak jechali z Florydy gdzieśtam to był straszny upał, a żaden z nich oprócz May'a nie mieli klimy. No to w nocy, jak May spał mu ją zepsuli :D

Qaz, Patryk, jak będę to przyniosę aparat ;) Dosyć porządny (chociaż już są lepsze). Phanasonic LUMIX DMC-FZ18. No i przyjadę bez dziewczyny. Bo nie mam ;)

TheVill wrote:
GSX-F-ka ma jeden zasadniczy minus, w wersji 600 niekiedy brakuje jej pary przy wyprzedzaniu, z tego co gadałem z właścicielem
TheVill // FenixxPl

ee to chyba chcial wyprzedzac przy 180 :lol: ciezko mi uwierzyc ze az tak slabo moze sie zbierac.. tylko nie wiemc zy mowiomy o jajku czy juz o tej po lifcie :P ale mimo wszystko jajko to tez nie jest jakas stara konstrukcja, ktora mialaby miec klopoty z mocnym kreceniem sie :D

lukasz8 polecam tą naxe f8- super kask;D ja jestem bardzo zadowolony- nie znajduje w nim żadnych minusów- tylko musisz dobrze trafić w rozmiar;)

Siemano wrocilem ! ;D
Kolega z prakty mi dał płytke Planety z Trancem ;D (trensem) xD
Fajne kawałki tam są, 2 płytki ;D
Własnie jem obiad, do haty wrocilem busem, jeden przytsanek ;D Ale upał, ja pierdole :D

Marcin, wpadaj w sobote na spot do rybnika;D

Artur i Patryk, to weźcie oboje aparaty- porobi się fotki- ja napisze krótką relecje i będzie temacik na główną;p

Czym mam wpadnąć ?:D
haha
;D
w sobote sie będe opalał ^^ :D

Qaz, na BP czy na Bliskiej?

Nad tą naxą myślę, ale ta f8 kosztuje 300 zł...

I nie wiem czy brać f8 z tą blendą za 300zł czy f5 z chrom szybką za 200zł? Teraz to się zastanawiam czy kupować teraz czy się przemęczyć jeszcze i kupić po sezonie...

Siema pany.

To ja już się żegnam bo wyjazd mam o 3:00 :/ Nudno mi będzie bez Ot śląskiego :(( 3majcie się :*

Nie będę miał aparatu jednak.

Arcio w katalogu tych mebli bodzio pisze, że to jest na sybiraków obok biedrony :D