No panowie, o 2s się rozminąć to już ciekawa sprawa :-P
Sv80 - No rzeczywiście ma ten kolega pecha...
Dzisiaj dowiedziałem się, że kolega od SR-ki (z nim prawko zdawałem tez) kupuje w połowie sierpnia pięknego Bandita 600, z 2006r, aż mi się pikawka ścisnęła jak tego Bandytę zobaczyłem (ma już zarezerwowany konkretny egzemplarz) teraz konsekwentnie zbieram kasę i mam nadzieję, że pod koniec lipca/przed końcem sierpnia zawita u mnie coś takiego:
Fenix bron Cie panie boze przed kupnem tego modelu zx6r 8O cala spolecznosc motocyklowa go odradza bo to najbardziej nieudany model kawy i ramy w nim pekaja na porzadku dziennym. a potem ludzie to spawaja, sprzedaja bez mrgniecia okiem i gdzie tu bezpieczenstwo ? :roll:
teoretycznie nie powinno się tak mocować jednośladów na stałe. kierowca holowanego powinien trzymać linkę w ręku, aby móc ją puścić w każdym momencie :P
Fenixx, bo nie wiadomo skąd żeś z tym devilem wyjechał, zmień to na fenixxa bo i tak u nas zawsze nim pozostaniesz :P
Witam Panowie, Fenix, ja też o tym bandycie pochlebnych opini nie słyszałem- ponoć jego największą zaletą jest cena na rynku wtórnym, ze względu na negatywne opinie użytkowników i usterkowość.
Nie powiem Ci, który, ale żaden z tych które leciały na TVP2. Panowie, jest mały spot w Rybniku w sobote o 17. Narazie napewno będzie Patryk i ja;D Ktoś chętny?
Bakus - Hmmm, o pękających ramach nie wiedziałem. No to trzeba będzie bardziej skierować się w stronę ZZR-ki, na jej forum nie widziałem narzekań na pękającą ramę, ale wielkie dzięki za informację, bo mógłbym nieźle się wpakować...
lukasz8 - TheVill wyszedł jako część konspiracji, początkowo miałem się tutaj nawet nie odzywać :-P
qazwsxedc - O bandit-cie czy o ZX6R-ce? Bo zasadniczo, jedyną wadą Bandit-a o której słyszałem to wyższe spalanie niż w wersji na wtrysku (ta którą kolega kupuje jest jeszcze na gaźniku) ale w sumie nic więcej.
Qaz, no wiem, na TVP2 leciał chyba 5 sezon. Ja byłbym chętny na ten spot, bo mieszkam w Rybniku. Tylko ile Wy lat macie? Bo Ty Qaz jesteś dorosły, a Patryk?
Meble Bodzio to nie wiem, ale wiem gdzie jest to BP ;) Parę razy byłem z kumplem w Leszczynach. Wiesz już gdzie byśmy jechali? (Bo na stacji chyba nie zostaniemy ? ;) )
Dobra, ja spadam zjeść śniadanie i jadę do mamy do salonu posprzątać (trzeba sobie zarobić na A1 :D )
Patryk, spoko;) ja myśle, że spokojnie koło 19. będzie mógł wracać;p Ja bede z dziewczyną, tak że ona sobie pójdzie na zakupy, a my sobie pośmigamy;D Wreszcie sobie kupiłem letnie: http://www.allegro.pl/item1109873321_szosowe_rekawice_adrenaline_wind_skora_m.html standartowo z Adrenaline;D Alpinestar'y za drogie;p