OT ŚLĄSKI!

sv - fajna masz mame :P

gratuluje :P.
Ja tez chce prawko ^.^

Z tego skutera to chyba rama się nadaje jeszcze :D

Ja tam mógłbym nie mieć prawka byle by skuter w lato działał. Od 7:50 do 19 przejechać przez moje miasto to jest koszmar!

Z tego spalonego skutera nic śię nie nadaje nawet rama od temp przećież sie pogieła i rozhartowała

Przednia tarcza jest OK :mrgreen:

Nera- gratulacje ;)

A ja jutro rano na zakupy a później mam wesele (mojej mamy chrześnik). Nie chce mi sie iść, najchętniej to bym został w domu i zaprosił ludzi z OT Śląskiego na imprezke :D

Cześć panowie,

Nerazzurri - Gratuluję, kat. B? :-]
Ja w poniedziałek na A zdaję, trzymajcie kciuki :-P

Dzisiaj wracając z jazd, w sumie pod koniec dla jaj "ścigaliśmy" się z kumplem na tej SR-ce, po złożeniu się za owiewkami Vitalki (coś jak scyzoryk) pod 90kmh podchodziła :-D (Na prostej, bez wiatru etc.)

br3w - Chyba każde miasto tak ma, ja ten egzamin mam o 8:15, więc przeciskanie się przez korki poranne, które w Bielsku są okropne niekiedy... (A więc Vitalka i ogień :-D)

TheVill // FenixxPl

Piona Panowie ;-).
Kurde nie gralem tak w pile dobre 3 lata . Wszystko ze mnie wychodzi ^.^.
Ale jednak fajnie nieraz tak polatac za balą po fajnej , swiezej, zielonej murawce ;-) , chociaz podania nieraz lekko niewyjsciowe- brak wprawy ; d.

Siemano ! ;d
Nie pisałem tyle czasu bo miałem kompa nie sprawnego ;/
Czarny ekran przy wlączaniu..
No to dzisiaj z kolegą repair system i dziala ^^
Jutro na prakty, ale ino 5 godzin.
Ogólnie to szpachlowanie i mycie samochodów robie.. Czasem majstrom pomoge w czymś ;D

Zajebiscie masz ^.^.
Mi tez by sie przydalo cos zarobic w wakacje ,bo z $$ bardzo cieniutko, a nigdzie nie moge sie zaczepic . :|

Patryk, witaj w klubie ;]

Patryk, ale ciągle stac to masakra xD
Dzisiaj na 8 godzin bakłem ino poł fajki ! Jestem pr00 xD
Ciekawe co jutro będe robił ;d

I dobrze, zdrowszy będziesz :)

Ner, gratuluje;D dbaj o prawko ;)

Ja wróciłem z testowania mojej nowej skorupy- jest świetnie: cichutko i wentylacja naprawdę działa, choć blenda mogłaby być trochę dłuższa jak w kaskach z LS2.

Hee. Ja se musze kupić kask, ale to pózniej ;D
100zł wpadnie do kapsy pod koniec miecha.. ;D
Ide spac. jutro do roboty.
Dobranoc ;**
xdd

Ner - gratki ! ;** xD

Marcin - noi bardzo dobrze ^.^ będziesz zdrowszy, tak jak to powiedzial Michal .
Rozumiem zajarac sobie szluga raz na jakis czas ( minimum co pare dni ) , ale nie nalogowo ,po paczce dziennie ^.^

Marcin, chcesz Lazera LZ6 za 50zł?? ;p

Qaz - stan?

Jak Mi go sprzedasz za 50 zl, to po niego przyjade, bo moj jest strasznie, strasznie zrysowany ^.^ .