OT ŚLĄSKI!

Ano, jakoś ktoś jeszcze żyje :-D

Ja właśnie skończyłem 2 godzinną sesję nad Vitalką, konkretniej dumałem czym zatkać otwór po katalizatorze w seryjnym wydechu, bo przelotki do dalszej części kata nie mam, a więc kombinowanie było ostre :-D
Sprawa była o tyle warta świeczki, że bez tej zatyczki skuter chodził z głośnością odrzutowca :-P (coś jak bez wydechu całkowicie).

Jutro jadę z kolegą (Apka SR) do BB na jazdy, o 8-mej rano, oj, ciekawie będzie :-D

TheVill // FenixxPl

Ojj.. przejechalbym się SRką ; D.

Ja nie moge 5 jeży po podwórku zapyla mi normalnie odjazd ^^
Bym porobił foty ale za ciemno :D

może jakiś spot mają 8)

Brew, masz recht z tym radeqq- normalnie wydaje się być takim nie ogarem, że głowa boli. A jak przeczytałem jedzie wypowiedź o aeroxie, to ktoś mu dobrze napisał, żeby się już nie odzywał.

No z Roxem dowalil :P.
Dobra ide w kime, a jutro bedzie wiadomo z kim znajomym bede w klasie ^.^.
Elo !.

Ta pewnie jeż party :P
Ja spadam już. Jutro muszę jakieś klapeczki i sandały na wyjazd kupić ^^

Wstawać!
Mam sąsiada dekla normalnie...
Wpierdziela mi się z robolami o 7:23 do domu... nawet drzwi nie otworzyłem tylko powiedziałem mam wolne i trzeba było się umówić dzień przed i żegnam :evil: normalnie bym ich sztachetą zaj*#@ł.

Brew, jak Ci się jakiś ciul pcha do domu? po co?

Sądzieci są .... :roll:

Ja tez mam takich, ze tylko powybijac i na jedna kupe ich ; p.

Panowie, przeczytajcie odezwe w "co słychać" nt. chińczyków.

Qaz mieszkam w szuflandii i jak coś cieknie z pionu czy coś to żeby to naprawić to włażą do domu.....

Ten dekiel wynajmował mieszkanie takiemu małżeństwu mieszkali 2 lata i nic się nie działo, tylko się wyprowadzili ten problem ku#*@ już znalazł jakiś :evil:

Kumam, Brew! ale dobrze zrobiłeś- o takich rzeczach się wcześniej mówi.
Panowie, co robicie? Ja dostałem nowy kask i wybieram się go potestować;D

Ja ide pograc w pile za 2h :P

http://www.youtube.com/watch?v=zyinJXvuywk Fak ;/

Właśnie z gościem gadałem. Chwilę przed pożarem tankował do pełna. jakieś pól minuty po tym jak zszedł ze skutera wybuchło paliwo.

Wątpie, że wybuchło paliwo, bo bak jest na miejscu i raczej w całości. Może tylko paliwo się zapaliło- a to zasadnicza różnica.
Paliwo samo w sobie "nie jest palne", "jedynie" jego opary.

Siema chłopaki :)

Ale miałem dzis niemiłą przygodę.... ja wchodze rano do garażu patrze a tam z tylna opona to flak :evil: Oglądam ją a tam gwóźdź.
Przed chwilą wróciłem z wulkanizacji, oponka będzie gotowa jutro o 9 :D Ale za tydzień kupuje nową po mamy wypłacie bo powiedziała że na łysej nie będę jeździł bo to niebiezpieczne itd. a mi juz się humor poprawił xd
Co tam u was?

Holandia wygrala 8O ; d.

Na razie tani gaziak, bo muszę jeszcze coś kumplom postawić ;d

Prawko zdałem! ;d

Patrykk wrote:

Holandia wygrala 8O ; d.

Zajebiście! ;d