OT ŚLĄSKI!

No lipa pogoda, lecz ja nie panikuję, bo i tak z wachą lipa, a w portfelu też grubo nie jest . :|

Patryk, Ty ten podpis ciągle wklejasz czy juz tak to masz ? Bo o ja tez tak chce <lol> :D

Mam ustawione ^.^
Gdzies w ustawieniach profilu jest taka opcja.

Patryk, u mnie tak samo z hajsem na wache;p ale pogoda jest średnia, więc mniej żal;p

dokladnie ; p.

a ja sobie szerszenia wypucowalem :mrgreen: wachy troche jest, ale pogody ni ma :x

U mnie bynajmniej tragedii nie ma :P.
Chmury są i tyle w sumie ^.^ . Jeździć się da ; d .

ODKRYŁEM ! Kurna ameryke ! xD
Sialalaa
Kumpel wczoraj załozyl do apki rolki lekkie cos koło 4gramców i cisła mu 60 ! A ja w swoim mam 4gr i mi leci te 60 !!!!!!
Pamietacie to ?
To zapierdole mu jak bedzie działał 6-7gr ! Ha. jak to beda rolki to ja pierdziu ! <3
Lekkie rolki na przyspieche ciezkie na v/maxa.. No cóz. Racja ;D
Cisne polerowac klape w zico ;d
Pozder.

Marcin - możliwe, ale nie koniecznie tak jest :P.

Marcin, ale wtedy Ci się będzie pół godziny rozpędzał do V-maxa jak dasz za ciężkie rolki, a nie optymalne.

Witam ;].
Dawno mnie tu nie było, ale wszystko przeczytałem ;p. Przez czwartek i piątek byłem na truskawkach - zajebiście ciężka robota, zarobiłem przez te dwa dni tylko 100zł i do tego strasznie spaliłem na słońcu ;/. A dzisiaj jazdę miałem, kumpel zdał egzamin, a ja w przyszłym tygodniu idę ustalać ;].

bakus- powiem ci że w F1 dobrze w miarę widać ale masz racje, przy 90km/h to te lustra strasznie wibrują xd

Dziś sobie wymieniłem olej w przekładni i powiem wam że coś ciszej pracuje przekładnia :)

A no też zmieniłem ostatnio ale wlałem to samo tylko przepuściłem przez filtr od ekspresu do kawy. Co do lusterek to mam łezki, powinni zakazać ich sprzedaży są tragiczne.

Marcin z was tacy mechanicy jak z mojej babci kucharka :lol:
Życze szczęścia z rolkami 6g xD

A i szykuje mi się generalka. Łożyska wału bo telepie go jakby miał parkinsona + szlif by się przydał ehh... Znowu wszystko sprowadza się do tego skąd wziąć kasę?

Mój kolega ostatnio kymco s9 jechał nad rzekę i wpadł skuterem w 0.5m dziurę i skrzywił lagi itp. i miał te lustra łezki to one były od skutera jakieś 5m i się rozwaliły w drobny mak a dał za nie chyba 30zł xd

Do twojego brew to by pasowały F1 bo ostatnio widziałem fotke na s.net twojego sprzętu i z F1 w carbonie to by sie prezentował zajebiście ;)

br3w wrote:

wlałem to samo tylko przepuściłem przez filtr od ekspresu do kawy

xD
O fak nie mogę z wami już.

Wbiłem się pożegnać, jutro rano wybijam ze szkoły do Szczyrku na trzy dni, termin przełożony na teraz z powodu zagrożenia powodziowego.

Także nie pisać za dużo, żebym mógł przeczytać.

Postaram się jeszcze przeglądarkę ściągnąć, bo wifi ma być, to może będę wbijał, ale nie obiecuje.

Trzymajcie się!

Milej wycieczki ;]

No dzięki.
Tak sobie czekam, bo 100 się zbliża :P

Przeglądarkę już mam, więc może będzie w kontakcie.
Chyba, ze jakiś error wyskoczy.

Jeszcze 10 postów ;)

spam :mrgreen:

Raczej się nie doczekam, jutro 7 wyjazd, a ja nie spakowany.
Wgram na telefon jeszcze kilka pierdół do wifi i spadam.

Cya