Oj, przyda sie przyda.. Szczególnie jak bede musiał piechty łazic z prakt o 16 jak bedzie taki upal to ja sie zajade @_@ xD
a co Ci tam zostało w mnim jeszcze do zrobienia?
http://zipp-forum.pl/viewtopic.php?p=32309#32309
Tu macie jasno opisane.
;D
Takie duperelki. ;)
po co Ci stacyjka???
Bo gówno z aluminium z babelkami w srodku i ledwo co 5 razy zablkowowalem skuter i pękło w pizdu.
O ciul!
No to ostro!
Ja już idę w kime- jutro o 6.musze wstawać i działać;p
Spokojnej nocy:)
No ostro jak papryczka Chili ;D
Dobranoc Gazik ;)
W sumie to już wakacje. W poniedziałek zgromadzenie druidów :mrgreen:
Ja bd musiał prawdopodobnie iglice zmienić na taką o kształcie stożkowym, to co teraz mam to po prostu jest regularny wałeczek. Mam nadzieje że iglica od starego gaźnika będzie pasować :roll:
Życzę dobrej nocki :mrgreen:
Brew, zjedz to papierem sciernym i bedzie gites ! xd
Dzień dobry;D
oj pogody to dziś raczej nie będzie;(
siema, slyszeliscie o Bieleckim ? :o szkoda go strasznie ! :(
No ja coś słyszałem, szkoda chłopaka :(
A ja wczoraj sobie pojeździłem z kolegą(taki wariat) i on ma takiego piaggio zipa w którym zacina się manetka gazu xd Normalnie jedzie sobie 70km/h i pisze smsa ;d
I ostatnio Pudzio dostał nowe lustra F1 ;)
Co tam u was bo u mnie spoczko tylko lipna pogoda coś od rana.
Nie no, ten od zipa to chartkor :twisted:
Dzisiaj spróbuje zmienić żarówkę w piaggio, bo się przepaliła
"piaggio zipa w którym zacina się manetka gazu" u mojego kumpla też tak było, do wczoraj. Najprawdopodobniej mu się jeden drucik ze splotu "urwał" i teraz jak odkręci przepustnice to już nie zamknie :D
Wczoraj 4km, na full gazie jechał, zamiast zwalniać odcinając zapłon, ten katował hamulec :D
Ale jakoś tam dojechał, dobrze, że jego vmax to 55km/h licznikowe :D
widac cos w tych lustrach f1 :P ? bo u mnie jak sie jedzie powoli to jeszcze cos widze ale powyzej 100km/h przez drgania widze tylko zarys samochodu etc ale zeby dokladnie go widziec to nie ma opcji :D
Bieleckiego strasznie szkoda, ale się chyba chłopak z tego wyliże- życzę mu tego!
Ja jestem w Opolu- nie pada, ale jest zimno- około 12 stopni- i tak jestem autem;p
Byłem wczoraj Inter Carsie oglądać kurtki, w gruncie rzeczy to w inter motors;p zainteresowamy mnie 3 kurtawy; 2 z adrenalne i jedna z Macny, firmy raczej takiej off'owe, ale wyroby wyglądają dość zacnie i w rozsądnych cenach ;)
a mam rękawice z adrenaline i bardzo sobie chwale;D
Na środe mają mi sprowadzić rozmiary i zapewne dość kupie, choć kusi mnie jeszcze modeka!
No z tym Bieleckim nie ciekawie. Mam nadzieję, że się z tego wywinie.
Mało o tym w mediach mówią chyba, bo tylko raz przez chwile urywek jakiś słyszałem.
łukasz zajrzyj, na wp.pl, tam dziennie jest o nim arcik;) nawet dziś jest krótka rozmowa z nim- polecam!
No w sumie to nie spojrzałem dokładnie, ale gdyby nie wybory to to by był główny temat pewnie.
http://sport.onet.pl/pilka-reczna/dramat-karola-bieleckiego-koniec-kariery-naszego-r,1,3300357,wiadomosc.html
szkoda chłopaka ;/
Przejebane o tym bieleckim ;/
A wgl to siema.. ;)
Pogoda ciulata ;/