a nową kupił tą Vitalkę? Czy używkę?
Nową, ale z wyprzedaży 2009. W Raciborzu.
Mototrend? Asortyment mają super, sprzedają praktycznie wszystko, ale serwis, przynajmniej w Tarnowskich Górach, nie potrafi nawet dobrze zrobić gaźnika, a inkasuje za to 60 zł ;]
Aaaa, no to nawet napewno wiem gdzie w Racku ;D
ale białą???? one były tak malowane?
Posmuć go, że w Rybniku kupiłby jeszcze taniej;p
Właśnie Mototrend!
Ja w racku u nich servisowałem s9- nigdy nie było problemu. Mój znajomek tam robi. Nie powiem- tani nie są, ale przynajmniej w racku robią szybko i dobrze.
Sklep też jest spoko, ale zasadniczo nie dają poważnych upustów, tylko np. dorzucają nie za fajne kaski itp.
Witam kolegów i koleżankę :)
Nic nauki na jutro nie ma, trochę kmów na sendowskie koła nawinąłem :P
KMÓW????
Tego? xd
Revo, co to ma być? ;p
http://www.youtube.com/watch?v=CbQ8f62KI-g
qaz, to jest stare jak swiat:p
Siema ;D
Bylem dzis z kolezanka na placu, potem ja odpowadzielm do haty, spotkalem kolege z jej siostrą i pogadalismy, poszlismy do haty kolega kupil kolczyk na brew to mi powiedzial zebym mu przebil i załozyl.. No to ja lajt podchodze do sprawy, rece spokoj serce bije jak oszalałe, przebijam.. I najgrosze bylo te chrupniecie skóry 2 razy ;<
A jeszcze najgorsze bylo wsadzenie i wycelowanie wyjscia z skóry zeby kolczyc wylazl.. mieszalem tam chyba za 5min i ni uja nie znalazlem dziurki, zrobilem sie taki blady ze sie musialem polozyc i napic czegos bo bym nie wyrobil.. Wreszcie załozylem i mam spokoj.
Uff, wieczór pełen emocji xD
Revo, wiem, ze stare, ale zawsze mam z tego połach;p
Okej <piwo> :)
A btw, ten obrazek to znalazlem na google, wpisalem ten jeden wyraz ^^
A Młody napisać cos i gdzies polazł:P
Ok. Lece spac bo wymeczony jestem
Dobranoc ;**
Wkurza mnie ten poglad posta..
Nie wysle posta poki to sie u góry całe nie napisze.. ;/ Leszek mógłbys cos z tym zrobic ?;d
Marcin, chyba za szybko piszesz;p
KAEMÓW czy KMÓW znaczy kilometrów lol :roll:
aaa :D
juz lepiej xD
Cinek, u mnie wszystko dobrze jest ;D
Zrobie zaraz speedtest :p
Ktoś oglądał mecz, bo tylko wiem, że 3:2, bo na śmierć zapomniałem :<
Kto to młody ? Pamiętam , że gdzieś na mnie tak mówili :P