OT ŚLĄSKI!

MU musi wygrać :D

Dziś zajebisty dzień...
7 godzin w szkole, z czego na 4 musiałem coś pisać, dwie klasówki, i wypracowanie klasowe 8O

fajne powitanie

No u nas tez ładnie.. na pierwszej lekcji sprawol z angola.. a gdy sie juz rozkrecilem by cos napisac konkretnego to dzwonek ;/ i ciul kapa murowana ;/

:mrgreen:
A ja se odpoczywalem xD

Elo

Kurna, ja to chyba skazany na s.net jestem xD

NIegdzie nie mgoę się odnaleźć :P

ja też odpoczywałem połowy nauczycieli nie było, loooz jak niewiem co, jutro tak samo bo zastepstwa już wiszą :) oby tak do końca tygodnia to będzie superr..

U mnie jutro podstawówka piszę test i u mnie z gimnazjum nie będzie facetki od polaka i maty :)

ten dzisiejszy mecz niepewny bo nie wiadomo czy Rooney zagra a wtedy bedzie ciezko :mrgreen:

'facetka' RZONDZIIIII :!: :!: :!: :!: :D

Jeśli chodzi o PN to ja jestem podwrażeniem tego jak Messi zapierdziela (biega). On ma chyba jakieś dpalacze w tych nogach xD

Pany, jest tu możliwość wysyłania PM-ek?

Siemka, tak btw. :)

A ja się dziś pobawię przy skuterze i pewnie przejadę z kilkanaście kilometrów. :)

Erni, mnie tam si podpowiada, do phpbb3 już się przyzwyczaiłem na s.net, na si jest o wiele lepiej zagospodarowane. Zajebiście jest.
A skuterowo.com, też ma spore szanse, żeby się rozwinąć, tylko potrzebuje reklamy dobrej.

Witam , nazywam się Denis, pewnie kojarzycie mnie z s.net. Pochodzę z wioski pod Opolem, mogę sie czasem udzielać u Was na OT ?

Dobra to chyba pódę na s-i.pl i nawet mam tam chyba konto, ale hasła nie pamiętam :/

Dzisiaj mi koło olegi paliwa zbrakło i Rox został u niego :/

Kontroluj wskaźnik paliwa, bo potem są takie niespodzianki.
Przed chwilą dostałem SMSa od kumpla "Kymco Vitality kolor biały", co znaczy tyle, że takiego kupił :D . Jutro, albo pojutrzo go będzie miał. To ten co was wkurzył na s.net.
http://skutery.net/forumBB/viewtopic.php?f=5&t=3150

Jak mnie to cieszy, jak ktoś zamiast kupować kiego Kingwaya albo Rometa mądrzeje i bierze choćby Kymco :)

witam Panowie!
Wrócilem do domu. Co porabiacie?? :)

O, i podgląd posta sie znalazł :D
Nawet bardzo ciekawie jest zrobiony!
<brawo>

Krystusie, zaraz idę do garażu wciąż z polerką się bawić. Widać już efekty, ale to strasznie syzyfowa praca...

Wiem jak to jest Majker ;)
Tak samo w speedzie robilem :D
Juz nigdy w zyciu za to sie nie wezmę, szczególnie ze bez rękawiczek robilem :D Potem mialem odciski jak stad do warszawy xD

Majker, a wiesz, że to ja mu od początku mówiłem, żeby kupił Vitalke? :D
On się nie dawał i oglądał na allegro Zippy Quantumy, ale w końcu (na szczęście) się złamał :)

ReVo - Jeszcze w Ice ta pokrywa nie jest gładka, tylko ma pełno różnych załamań i wgłębień, masakra. Też nigdy już tego nie zrobię ;] Jak się kiedyś dorobię ET4, to zapłacę te 100 zł i dam do profesjonalnego zakładu...

Arcio, dobrze, swoją drogą, Quantum straszne dziadostwo nawet z wyglądu :P