OT ŚLĄSKI!

Majker wrote:

jak się dowiaduję, że osoba którą w jakiś sposób znam sprzedaje swoje cacko, o które wcześniej bardzo dbała, jakoś tak dziwnie się czuję...

Jeszcze gorsze uczucie, jak tym cackiem się jeździło...

Pamiętam, ja się dowiedziałem, że kumpel simsonka sprzedał na rzecz "szweckiego" chinola...

Nie sprzedaje, co ty :P.
Przy okazji b&w napisalem, ze sprzedam, ale tylko i wylacznie w celach informacyjnych ;p. tzn ciekawy jestem czy beda jacys chetni :P.
Ale spokojnie, nie sprzedam go ; d.

Chłopak!

Zakochałem się chyba...

Bywa i tak, nie martw się, przejdzie ;]

Btw, jak tam pogoda? Grzmi, w Sandomierzu niby gradem wielkości jajek nawalało a ja mam samochód na dworze...

U mnie też burza, ale gradu nie ma .

Obawiam się, że jak nie kupie to może nie przejść...

U mnie też zaraz będzie burza, już coś grzmi także robię disconnect.

Cya

:lol: też miałem jazde na Raptora/Planet

Ja tak samo ; p.
Ale jak juz jakies moto kiedys .. to er-5 cos w ten desen .

Ja mam jakiś taki niesmak do tej Cagivy - przez tego 2T... Jakby miała 4T, to Varadero zeszłoby na dalszy plan. Jednak przy tej pojemności moc czterosuwa wystarcza, a wolałbym coś ekonomicznego i trwałego.

A mi się ostatnio to spodobało :P

Ernest, widzę, że się wyrabiasz :D

VTR'ka jest zacna, to prawda. Bardzo ładny motór. Tylko drogi jakiś ;] Czy silnik mógłby być mocniejszy? Może, nie zawadziłoby.

:)

Silnik ma 30KM i mi, by to starczyło jak na motór po Roxie :p

Majki: Nie, że wyrabiam się, bo i tak wolę ścigi typu R1, S1000RR, ale też mi się podobają nawet takie motocykle jak: Z1000, FZ1 itp.

Panowie, żeby śmigać nie trzeba mieć "litra" ;p

Ja jestem cały mokry- wracałem w burzy od dziewczyny! Masakra! Z pól tyle ziemi naniesione, że to lodowisko było a nie jezdnie!

Qaz, twardym trzeba być, nie miękkim, to ból znany każdemu jednośladowcowi, trza przeżyć, albo schować motór definitywnie do garażu :P

Ernest, cobyś tylko nie kupował S1000RR(swoją drogą, strrrasznie brzydki motocykl, IMHO oczywiście - Agusta F4 to przy nim miss, a przy okazji jedyny ścig, który mi się rzeczywiście podoba) zaraz po Roxie :P

S1000RR w czarnym lub białym jest piękna ! Miss ścigów to R1 <3 Po Roxie nie wiem co kupie, ale to się okaże w następnym sezonie. (jak dobrze pójdzie)

Wiecie dlaczego jeźdzący "plastikami" często trzymają lewą rękę na biodrze- taka charakterystyczna ich pozycja??

Qaz: Plastiki - masz na myśli skutery czy ścigi :P

Mam na myśli ścigi;) żadnego skuterowca w takiej pozycji jeszcze nie mijałem.
Odpowiem od razu- bo te motocykle są choletnie nie wygodne! Po godzinie jazdy poprostu "mdleją ręce" i cały czar pięknych osiągów znika.
Jeśli mi nie wierzycie to włóżcie sobie jakiś pręt w łapy i postójcie w pozycji górnej do "pompek", nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale chyba każdy na wf'ie kiedyś pompował;p i tak zostańcie na pół godziny.

na mnie już pora:)
Spokojnej nocy!

Jak ma się 'kanapę' grubości kromki chleba to potem jest tak że robisz wszystko aby biedny kręgosłup odciążyć ;] Chociaż, nawet na typowych turystykach like Goldwing po 400-600km pindolca można dostać.