OT ŚLĄSKI!

qaz - A kij ich wie :-P
Zasadniczo, mogę w końcu szczerze napisać, że teraz już zwisa mi to i powiewa :-D
Chyba normalnie przejadę się gdzieś Vitalką, bo aż energia mnie rozpiera, nie ma to jak ciekawy koniec "kariery" moda po łącznie ~roku w "zawodzie" :-D

Btw. ten art o najciekawszych kaskach świata jest ciekawy, ten kask z vaderem mnie powalił :-D

TheVill // FenixxPl

i właśnie dlatego s.net musi paść, bo się tam nie dba, ani o userów, ani o obsługe!
To prawda, ludzie mają zajawkę i pomysły z tymi kaskami;)

Fenixx, gratulacje! :>

Mało skuterów tutaj jeździ - po złażeniu pewnie z 15 km centrum ok. 20 markowców i 4 chinole, w tym 2 Keewaye :) Przeważają Vespy, Liberty, Scarabeo. Społeczeństwo z gustem, ale mało mądre(ilość rollerów) :)

Jedziemy zaraz na Łotwę, nie wiem, czy będę miał WIFi. Cya!

Zazdroszcze Ci takiego wyjazdu;D 3maj się!

Ziemniaki, które kupiłem, po ugotowaniu smakują jak rzodkiewka. WTF?! O.o

Stary, nie przejmuj się- u mnie ziemniaki z kauflandu są tak słodkie, że aż nie dobre- w ogóle nie smakują jak ziemniaki! Trzeba kupować te czerwone nie wiadomo skąd pochodzące i drogie, albo jeść ryż.
Nie wiem dlaczego tak jest!

Nie no, u mnie często takie rzeczy się nie zdarzają - wieś w końcu ;]. Jednak zaczyna mnie irytować inna rzecz. Z allegro zamówiłem lusterka, hajs wpłaciłem w piątek, przesyłka miała zostać wysłana kurierem, a lusterek jak nie było tak nie ma!

Ja w poniedziałek kupiłem perfum, koleś miał hajs za kwadrans bo "zapłaciłem z allegro", dzis jest środa i po paczce ani śladu!

Mam nadzieję, że paczuszka przyjdzie jutro, bo w weekend pasowałoby pojeździć trochę więcej ;]. Napisałem maila do sprzedawcy, ciekaw jestem co odpowie.

ja też właśnie napisałem do tego, co jest?
W weekend faktycznie sobie pojeźdze;D oby tylko pogoda była!

Według pogodynka.pl w weekend ma być u mnie upalnie. Przez to nie mam ochoty jeździć w sobotę tą eLką, no ale cóż, trzeba w końcu wyjeździć te godziny.

Masz elke bez klimy??

Jest klima, ale mimo wszystko jazda w upalne dni nie należy do najprzyjemniejszych ;].

Jak jest klima to w sumie loozik;p czy na trasie czy w mieście jedzie się zupełnie inaczej;)

Ziemniaki, które kupiłem, po ugotowaniu smakują jak rzodkiewka. WTF?! O.o

Rozje*ałeś mnie xD
Ale niestety to prawda, na szczęście u mnie dziadek jeszcze na własny użytek choduje/uprawia ziemniaki, na których się wychowałem.
Teraz przez zimę to ja nie wiem jak dam sobie radę, przecież po tej wodzie nic nie będzie z tych ziemniaków, tylko te kupne gówno.

Fenio, miłej zabawy życzę ;)

Godzinkę temu dostałem kurteczkę, jest wyjebista, jednak mniejsza niż myślałem. Czyli na razie akurat, ale boję się, że przez lato trochę podrosnę i będzie kicha ;/

Kurtka motocyklowa musi być dopasowana do ciała;) tak że się nie martw-napewno troche pojeździsz, a jak już Ci faktycznie będzie za mała to sprzedaż gdy nie będzie zużyta.

No sprzedać można, tylko zawsze będę na tym stratny. Ale skóra prawdziwa zawsze się trochę rozejdzie.

Jest zajebista. Wewnątrz ma nawet kieszeń, chyba na pancerz, przez cały kręgosłup jest przeprowadzone miejsce w podszyciu.

Dobra ja się cały dzień bawię, a miałem windowsa wgrać.

Spadam panowie, troszkę mi się zejdzie, zanim do was napisze będzie pewnie jeszcze trzeba firefoxa ściągnąć explorerem.

A jak sie długo nie będę odzywał, znaczy, że coś zj*bałem.

To jakiś pirat, a instalowałem na kompie tylko oryginała, więc nie wiem co i jak.

Ciało

Powodzenia! ;p

O widzę działo się :D
Ja byłem na korach z biologii :roll:
GoFasta jak nie ma tak nie ma a koleś od mat Gecko też się nie odzywa :roll:

Chyba ludzie dilujący na allegro coraz częściej lecą sobie w kulki, za przeproszeniem.