qaz - A kij ich wie :-P Zasadniczo, mogę w końcu szczerze napisać, że teraz już zwisa mi to i powiewa :-D Chyba normalnie przejadę się gdzieś Vitalką, bo aż energia mnie rozpiera, nie ma to jak ciekawy koniec "kariery" moda po łącznie ~roku w "zawodzie" :-D
Btw. ten art o najciekawszych kaskach świata jest ciekawy, ten kask z vaderem mnie powalił :-D
Mało skuterów tutaj jeździ - po złażeniu pewnie z 15 km centrum ok. 20 markowców i 4 chinole, w tym 2 Keewaye :) Przeważają Vespy, Liberty, Scarabeo. Społeczeństwo z gustem, ale mało mądre(ilość rollerów) :)
Jedziemy zaraz na Łotwę, nie wiem, czy będę miał WIFi. Cya!
Stary, nie przejmuj się- u mnie ziemniaki z kauflandu są tak słodkie, że aż nie dobre- w ogóle nie smakują jak ziemniaki! Trzeba kupować te czerwone nie wiadomo skąd pochodzące i drogie, albo jeść ryż. Nie wiem dlaczego tak jest!
Nie no, u mnie często takie rzeczy się nie zdarzają - wieś w końcu ;]. Jednak zaczyna mnie irytować inna rzecz. Z allegro zamówiłem lusterka, hajs wpłaciłem w piątek, przesyłka miała zostać wysłana kurierem, a lusterek jak nie było tak nie ma!
Mam nadzieję, że paczuszka przyjdzie jutro, bo w weekend pasowałoby pojeździć trochę więcej ;]. Napisałem maila do sprzedawcy, ciekaw jestem co odpowie.
Według pogodynka.pl w weekend ma być u mnie upalnie. Przez to nie mam ochoty jeździć w sobotę tą eLką, no ale cóż, trzeba w końcu wyjeździć te godziny.
Ziemniaki, które kupiłem, po ugotowaniu smakują jak rzodkiewka. WTF?! O.o
Rozje*ałeś mnie xD Ale niestety to prawda, na szczęście u mnie dziadek jeszcze na własny użytek choduje/uprawia ziemniaki, na których się wychowałem. Teraz przez zimę to ja nie wiem jak dam sobie radę, przecież po tej wodzie nic nie będzie z tych ziemniaków, tylko te kupne gówno.
Fenio, miłej zabawy życzę ;)
Godzinkę temu dostałem kurteczkę, jest wyjebista, jednak mniejsza niż myślałem. Czyli na razie akurat, ale boję się, że przez lato trochę podrosnę i będzie kicha ;/
Kurtka motocyklowa musi być dopasowana do ciała;) tak że się nie martw-napewno troche pojeździsz, a jak już Ci faktycznie będzie za mała to sprzedaż gdy nie będzie zużyta.