OT ŚLĄSKI!

Na Litwie jest wyjebiście, tylko nie mają normalnego chleba;/
Ale benzyka jaka tania(przynajmniej tak było w wakacje 08r).

Qaz, pisałeś, że chcesz qwerty, a licytujesz tamte telefony o_O

http://allegro.pl/item1068225722_toshiba_g910_uzywana_2_miesiace.html

To jest nawet spoko telefon, kumpel ma, brat, i są zadowoleni:
http://allegro.pl/item1057257359_toshiba_g810_portege_bez_locka.html
Tylko nie ma qwerty, znaczy jest ale dotykowa :P

http://allegro.pl/item1056805585_htc_tytn_2_super_wyprzedaz_gwarancja_barticom.html

Zajebiste zdjęcia w aukcji :D

Co za kretyni :P.
Tak jak Wam pisalem, dostalem tego maila z tym przypomnieniem o zaplate dla tego ziomka.
Odpisalem, ze koles wyslal pobraniem , a nastepnie wystawil mi komentarz pozytywny, co skutkuje pozytywnym zakonczeniem transakcji, a ten kretyn konsultant mowi mi zebym mu potwierdzenie zaplaty za pobranie wyslal hahahaha o.0 kto mi niby nakazuje trzymac jakies potwierdzenia, gdzie w swietle prawa transakcja zakonczona, a ja bede potwierdzenia z 2 tyg. przed w szafkach trzymal ^.^ Ogarneli by się .

Fakt faktem nie zapłaciłeś, co z tego, że się pomylił. Uczciwość nakazuje pomimo to zapłacić, jeśli były bardziej uszkodzone niż się spodziewałeś, dogadaj się i zapłać mniej. Bo na dzień dzisiejszy to jest kradzież.

Takie jest moje zdanie na ten temat. Wcześniej się nie wypowiadałem, bo spodziewam się, że mam odmienne zdanie niż całe OT, ale skoro codziennie o tym piszesz to i ja to skomentuje.

Myslisz, ze sie nie probowalem dogadac?.
Cala karte na smsy stracilem.
Jak napisalem, ze dam 100zl za nie i konczymy sprawe, to zaczal mnie straszyc , ze ma w rodzinie policje i sedzie.
Nienawidze takich ludzi poprostu .

No to chyba, że tak. Żeby nie było, nie chcę cię oczerniać, albo co, bo dokładnie sprawy nie znam. Z tego co przedstawiłeś, wyciągnąłem takie wnioski.

No to opisz w mailu dokładnie całą sprawę i tyle.

Pisalem juz wczesniej o tym :P, przeciez jakby bylo wszystko wporzo, to bym mu zaplacil, bo czemu nie .
Za SRke tez mi dal koles kase, nie spisalismy w ogole zadnej umowy , a za 2 tyg koles sobie odebral srke. Tak wiec nie jestem jakis nieuczciwy czy cos w ten desen, tylko poprostu nie lubie pozerstwa .
Spadam w szkolne mury, potem do Tychow ;p , piona ! .

Fak;/
Zrobiłem tą masę, chyba zajebiście, jednak nadal to samo. popsrawdzałem mocowanie gaźnika z króćcem i filtrem, podokręcałem obejmy na maxa i dalej ma tego muła i jeździ 40, w prawdzie już tak kulturalniej, bo przez tą masę chyba tak lekko przerywał, a teraz nie. Ale i tak jest ujowo

Wlasnie wyjezdzam do Tychow, bo nie moglem sprzegla w Kymco odkrecic, a Smuggler zrobi mi to za dwa piwka ;-) i bynajmniej pewnie ! .
Elo !.

lukasz8 jeśli twierdzisz, że Patryk popełnił kradzież, to zobacz z drugiej strony, że koleś oszukał go w opisie aukcji.
Patryk, szkoda że włożyłeś już jakiś hajs w te fony, bo jak nie, to odesłałbym mu je najdroższym kurierem i niech się wali.
Niech ten koleś się gimnastykuje- bo to on dał ciała, a nie Patryk i powinien mieć to gdzieś
Jak chce tele spowrotem to niech zwróci mu hajs który do nich włożył i dodatek za stracony czas, telefon itp.

No właśnie w tym problem, że już je zrobił, bo tak to by odesłał w cholerę i się awanturował o kasę z przesyłki.

Jeśli tamten typ by był normalny to by się dogadali, że zapłaci mniej ale po ostatniej wypowiedzi Patryka zorientowałem się, że jednak nie idzie się dogadać.

Ciężka sprawa.

Cześć panowie!

Piękny dzień dziś mamy, nie? :-P

Całkiem możliwe, że przed upływem 24 godzin, stracę miejsce moderatora na skutery.net, bo zakwestionowałem nieomylność administratora, a na dodatek zedytowałem jego posta :-D
Co naturalnie było tak ciężką obrazą, że po tym, jak nie zgodziłem się łajać w rozpaczy nad moim czynem, i odprawiać pielgrzymek ku wielości admina, wielmożny admin mi "podziękował" :-D
Nawet nie wiecie, jak jestem ciekawy, kto teraz będzie to biedne sk.net moderował :-P
Aż mi się normalnie humor poprawił :-D

Co do sytuacji Patryka, widać, że trafił na jakiegoś dziwnego typka, trochę zalatuje mi to zachowaniem dzieciaka (po tym straszeniu rodziną w policji i sądzie).

TheVill // FenixxPl

O to właśnie chodzi, ale wiesz- dwóch mądrych ludzi zawsze potrafi się dogadać, ale jak trafisz na..."nie mądrego" to potem są takie jazdy.

Chyba jednak narazie dam sobie spokój z tym telefonem, chyba że mój obecny uda mi się dobrze sprzedać- w sumie nie mam teraz do tego głowy-sesja- a póki co nic nie idzie po mojej myśli;(
Dziś mata oblana- zabrakło mi do zaliczenia 0,2 punkta- zgroza!

Niech sie wali ten koles !.
Proponowalem mu ugode , to zaczal mnie zastraszac, wiec niech ******.
P.S. Wrocilem od Smg , na trasie Tychy - Sosnowiec zmuszony bylem miejscami troche przycisnac ( tirow co nie miara ).
Wynik ?.
Szafa zamknieta i to dosyc pokaznie, kolo spokojnie 95km/h bylo .

Jechałeś po te części czy byłeś na instalacji?

bylem je zalozyc, bo sam nie moglem odkrecic sprzegla, po bylo fess dowalone :P.

Stary, to nie powinieneś z początku ich tak katować;) tymbardziej jak zakładałeś pasek to daj mu się ułożyć;)

No fenio, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:P

Zalinkuj temat w którym doszło do tej nagannej sytuacji xD

Ja zaraz kompa formatuje i windowsa wgrywam

Fenix, no to tylko pogratulować odpowiedniej decyzji;)
Ja dzisiaj mam dzień z fizyka;p

lukasz8 Temat został w 3/4 usunięty (przezemnie) bo były to w 3/4 bluzgi i to niezłe, a Sebastian dał tylko po warnie i nawet nie ocenzurował tych postów...
Gdy ja to zrobiłem, zostało to uznane za obrazę majestatu, a na dodatek totalną bezczelność :-P
Doszło więc do zasadniczej różnicy zdań, gdy odparłem, że nie mam zamiaru przepraszać i gdyby taka sytuacja wystąpiła jeszcze raz, zrobiłbym to samo, zostało mi podziękowane :-P

Właśnie sobie trochę softu do Hermesika ściągnąłem, będziem się bawić :-D

TheVill // FenixxPl

Czyli według administracji "zbyt nadgorliwie" wykonywałeś swoje obowiązki bo trzymałeś się regulaminu?? ;p