OT ŚLĄSKI!

To ja mam przy tobie muzeum :P.
Od 10 lat - 17 letnie vento ;p .
0d roku - pełnoletnie 80 b4
i od roku - 7 letnia octavia .
Tak w ogole to moim cichym marzeniem jest wlasnie a3, a4 , lub b5 fl .

Brew, no i co z tego ze sie powtarzam ; <

a3 ma tylko jedną wadę- pomimo, że to jest praktycznie ta sama płyta podłogowa co w golfie, to jednak w VW jest więcej miejsca w środka- najbardziej się to odczuwa siedząc na tylniej kanapie.
Nie wiem jak to wygląda w najnowszym a3, ale coś czuje, że moi rodzice już by drugiego a3 nie kupili właśnie z tego powodu;p

Ide spac.
Dobranoc ;**
xd

Na mnie też już pora- Spokojnej nocy;)

Ojapindole, 20km w korku, jedyne półtora godziny, trasa Częstochowa > Siewierz. Nie ma to jak ambitna sygnalizacja świetlna i policja lejąca na wszystko co nie przynosi dochodów.

Soho, od kiedy chyba pamiętam to tam są korki;p

Siema, wrócilem i wpierdzielam obiad xD

Qaz, testery, są nieco lepszej jakości niż normalne produkty, taki chwyt marketingowy i mam je połowę taniej, sam używam, polecam. Jakby interesowała Cię jakaś konkretna marka to daj znać, sprawdzę ;)

Wszystko oryginał, w pudełkach. Mam zdjęcia.

Przykładowe:
http://img203.imageshack.us/img203/922/p1030250l.jpg
http://img576.imageshack.us/img576/1219/p1030249a.jpg

Fenio, możesz zapytać, to forum przecież :P

Zmień Windka na 6.5 z tego co się zorientowałem, to sporo osób zrobiło pod hermeska 6.5 także wybór masz duży w przeciwieństwie do mnie ;/

W środę miałem jechać ze szkoły na 3 dni do Szczyrku, ostatnia pożegnalna wycieczka, klasy trzecie...

I ch*j ;/

Ze względy na kolejne zagrożenie powodziowe zajęcia w szkole odwołane na razie wtorek/środa i wycieczką również odwołana ;/

Idę z kewajem do serwisu, muszę mieć jak dojeżdżać na wał, bo pewnie znowu będą jakieś akcje.

Korzik ! Ja mam coś dla Ciebie. Co moj brat by potrzebowal. Napisz do mnie na Gadu 4145208. To Ci dam foty tego ;d To jest z Lacosty ;d

Korzik- ja bym potrzebował perfum Puma Flowing Męski, niebieski- on jest w takiej kwadratowej flaszce ze śmieszną nakładką jako zakrętką- masz takie coś na stanie?

Zapomniałem Wam napisać- odebrałem już Dinkacza z servisu- przy okazji zrobili przegląd. Okazało się, że ta kontrolka świeciła się, bo nikt nie skasował licznika oleju- jedna z fukcji w wyświetlaczu- i nabiło się na nim 2 tyś.km i sygnalizował w ten sposób wymianę oleju- szczerze to o tym zapomniałem i nie potrzebnie skuter stał przez weekend na warszatacie;p

Pumy niestety nie mam.

Zostały tylko te marki co wymieniałem:

Chanel, Dior, Hugo Boss, Armani, Lacoste, Baldessarini, Cacharel, Calvin Klein, Davidoff, Dunhill, Diesel, DKNY, Dolce&Gabbana, Escada, Gabriela Sabatini, Gucci, Joop!, Kenzo, Lancome, Mount Blanc, Ralph Luaren, Thierry Mugler, Salvador Dali, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent, Zegna, Estee Lauder, Max Mara, Cerruti, Guerlain, Jean Paul Gaultier

Ceny od 70 zł.

aha;p to kupie sobie na allegro, bo też są testery za śmieszne pieniądze;p

Siemaa ;]
Ma ktoś z Was może konto direct w ING? Jest to konto internetowe - niby bez żadnych opłat. Ostatnio coraz więcej rzeczy kupuję przez internet, więc w końcu przydałoby się konto, bo bieganie na pocztę i czekanie aż przelew zostanie zrealizowany czasami mnie irytuje.

Ja mam konto direct w ING;D co chciałbyś wiedzieć o nim?

Czy rzeczywiście jest za free? ;P
Przeglądam jeszcze izzyKonto w mBanku i też wydaje się ciekawe ;].

Wszytskie przelewy masz za darmo- za sms'y z kodami autoryzaji też nic nie płacisz. Za konto też nic nie zapłacisz, pod warunkiem, że zapłacisz kartą przez cały miesiąc w sumie za 100zł, ale to nie jest żaden kłopot;) jeśli tego nie zrobisz to Cię skasują na 5 zł. Żadnych innych kosztów nie ma. System internetowy jest bardzo stabilny, no i masz wpłatomaty, czyli urzędzenia do których wpłacasz hajs sobie na konto- w innych bank praktycznie coś mało spotykanego, albo wcale. Ogólnie bardzo polecam- nigdy się nie zawiodłem na tym banku.

A jest jakiś limit jeżeli chodzi o wpłacenie kasy? Tzn. czy muszę co jakiś czas wpłacać kasę?