Optyka przy ludixie

A więc chciałem zrobić customa przy ludixie. Przede wszystkim chcę zrobić coś z tym okropnym przodem. Co byście radzili?

jaka wersja ?? snake ,blaster czy jaka ?? osobiscie ci powiem ze kiedys mi się przód nie podobał a teraz jak najbardziej -na pewno kiera bmx obowiązkowo -manetki jakieś z chromem -postojówki niebieskie led -albo jak ci się chce możesz wtopić lampe od runnera -potem zrobić jakięs wloty na porzodzie (oby nie od roxa bo to strasznie mało orginalne)

A więc posiadam wersję trend z 2004r. Co do wtapiania to jak najbardziej bo lampa jest okropna.

Wklej lampe od innego skuta :!: :!: I wytnij jakiś wlocik :!: :!:

nie mam pojecia co to lampa ale ywgląda mióóóóóóddddddddd http://images.google.pl/imgresąimgurl=http://www.mobcustom.com/IMG/jpg/2-107.jpg&imgrefurl=http://www.mobcustom.com/817-ludix-v-tuning&h=518&w=450&sz=81&hl=pl&start=10&usg=__Z_b0H3pmeI7zl9858Sdx2OlT9eE=&tbnid=6aEnRota1ZWRKM:&tbnh=131&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3Dpeugeot%2Bludix%2Btuning%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26sa%3DN

To jest przednia owiwka z lampa dedykowana do ludixa można takie kupić chyba na scooter-attack.com

Ta owiewka jest zaj… ostatnio widziałem ludixa z nią na allegro. Była to jakaś sportowa wersja z tego co widziałem :). Bialo czarna, super to wyglądało i ja tak bym to zrobił :slight_smile:

Jak będziesz wtapiał to też malowanie strzel eleganckie, obowiązkowo kiera bmx ale z krótkim adapterem a jak trzeba długi to przeób na krótki bo efekt będzie mierny…! Te lampy co wrona, podał są wywalone w kosmos!:slight_smile: Napisz ile kasy chcesz na to przeznaczyć, jeszcze nadkole wygładzić

bo ja wiem teraz mam 140zł, ale na razie tylko przód, i wolałbym owiewke w polsce kupić :confused: .

uuu… to styknie na jakąś lampę i szpachle żywice papiery… to zbieraj kase zbieraj bo bez kasy to Ci custom nie wyjdzie

mi na razie tylko na tym zalezy, potem reszta :stuck_out_tongue: . Prosiłbym tylko o poradę jaką lampe założyć, tzn od czegoś?

ja bym usunął górną lampę i zostawił tylko tę dolną :slight_smile: a potem jak bym miał więcej $$$ to kupiłbym albo soczewkę albo calą czachę ze s-a.com :slight_smile: PS. Ty go najpierw zarejestruj, bo według mnie koleś od którego kupiłeś ostro w uja Cię zrobił…

A więc skuter zarejestrowany, biorę się za tuning optyczny, na początek myślę żeby dać diody w podłodze przy przegródce, myślę o zielonych. Co na to powiedzą niebiescy?

Co na to powiedzą niebiescy?

Powiedzą, że bardzo im się podoba dowód rejestracyjny Twojego skutera i chcą go zatrzymać na pamiątkę. W czasie jazdy będziesz musiał je wyłączać, ponieważ jest to niezgodne z przepisami :P

Ale nie dawaj diód :P diody to wiocha :-x

ale wogule co to za diodki :wink: wioska kolego odpuść se takie tuningi :slight_smile:

Za co bym się mógł na razie zrobić jak forsy nie mam za dużo?
Dzisiaj może się wezmę za kierownice jak da rade bez kupowania przejściówki.

Edit:
Patrzyłem i chciałem montować, ale za nisko by kierownica chyba była, :confused: więc na razie daje sobie spokój.

daj ciężarki do niej ładne i też będzie leiej wyglądać ;D