czy do stage 6 racing trzeba wal zmieniacbo zamierzam kupić cylinder jakis i przelozenie i gaźnik zeby jechal bez problemow ponad 100 km/h proszę o odp. i jakie obroty kreci stage6 racing wal w keewayu ma wytrzymalosc 12000 obrotów seryjny chyba
Wal powinien wytrzymac… chociaz zebys go zmienil mialbys pewnosc ze wytrzyma… jeszcze zebys dodal do tego gaźnik 19mm, wydech Stage6 R1200 albo Polini for race no i profesjonalna regulacje to 100km/h + masz jak w banku
tylko ile muszę zabolic za wal 400 zl a wydech mam laser x-pro w sumie jak dam przelozenie polini to na sporcie będzie szedl ponad 100
na sporcie ponad 100?? Chłopie w co ty wierzysz? Dobry sport nie pójdzie więcej niż te 100km/hbędzie szedl ponad 100
Corey tu chodzi o s6 racing Moim zdaniem wal się rozleci od razu na tym cylku :lol: Ja nawet balbym się dac s6 pro sport do seryjnego walu. Do s6racing to juz tzreba modul odblokowany zakupić ale i tak w zyciu nawet na racingu nie pojedzie 100 realne chyba ze przelozenia sportowe kupisz
Mój dobry sport leci 105- mierzone ze ścigaczem- Kawasaki ZXR 750corey93 napisał:
na sporcie ponad 100?? Chłopie w co ty wierzysz? Dobry sport nie pójdzie więcej niż te 100km/h
ja właśnie zamierzam dac przelozenie polini :lol: :lol: :lol: jakbym cylinder kupywal wal jaki polecacie dobry a w miare rozsądno cenę
jak da przełożenia na vmax to lajtowo… 100 na sporcie
lajtowo czyli spokojnie 100 km/h poleci
po tej wypowiedzi wychodzi na to, że mówi o cylku sport, ale chodziło mu o przełożenia z tego co się domyśliłem :PCorey tu chodzi o s6 racing
na sporcie będzie szedl ponad 100
weź pod uwagą to, ze licznikowe 8-) a każdy licznik przekłamuje o kilka km/h :P Na racingu seryjny wałna 100% się rozleciMój dobry sport leci 105- mierzone ze ścigaczem- Kawasaki ZXR 750
przelozenie cylinder wal wyjdzie nie to 1500 zl niewiem czy się chyba ze kupie sam cylinder sport stage6 sport pro i gaźnik na sporcie jak się modul odblokuje to wal się nie rozleci chyba
wał wytrzyma spokojnie. tylko łożyska zmień.
ja wiem że keewaye mają słabe wały mój jest w opłakanym stanie na seryjnym cylindrze. Przy stage 6 sport kręci dosyć wysoko w porównaniu do innych sportów. Bez wymiany przełożeń wyciągniesz ok 90km/h max po wyminie ok 110 na spocie. Przy założeniu iż Racing kręci ok 13000obr/min powinien jechać te 120. Wał jaki polecam to Top Racing evo
moze to głupie pytanie ale jak wał się rozleci to jescze cos ucierpi czy tylko wał ?? i jak skuter się zachowa przy czmys takim
jest jakis dobry wal do 300 zl tak aby mogl n awet na hebo manstrom replice wytrzymac [ Dodano: 2008-09-23, 13:41 ] i czy jakbym wsadzil cylinder to moze mi stawac na kolo bo teraz kopa ma ale do 60 a dla mnie to zamało i dlatego rozwazam kupno cylka