Tak do pracy. Nic ciekawego jak słyszę Chiny. Powinno być Polska i nasze fabryki ,a nie za miskę ryżu i cena od 3-5 tyś. Mam nadzieję ,że cena zaporowa na produkty z Chin wyniesie +500%. Na podobne produkowane w kraju 0 VAT. Smutne ,że dajemy się ograbiać. Mam Vegę i powiem ,że jest to Panowie lipa. Korozja by ją zjadła w pierwszym sezonie. Rozebrałem to do śrubki nie miałem już siły czekać na te naprawy gwarancyjne. Dilerka to lipa. Wymieniłem wszystko nawet ramę na nowo spawałem i wzmacniałem. To co było to chyba spawał dzieciak ze stritem. Poprzekręcane gwinty i nic więcej. Może mam Vegę lecz już nie Przasnysz Chiny tylko Wrocław Polska. Owszem części na wymianę też robią Skośnoocy lecz z Tajwanu i są o 1000 razy lepsi w tym co robią.Jak wspomnę Muchę lub nawet Ogara to łza się w oko wciska lecz na tamte zło… czasy było to wykonane w super jakości. Mamy wszystko najlepsze tylko nie umiemy wynagrodzić personelu firmy no chyba ,że chodzi o prezesa i sekretarkę. Postawcie na nasze linie produkcyjne i nasz umierający przemysł, a… zapomniałem ,że tu się nic nie opłaca. Narka!!
No prawda co piszesz a już nie wspominam ile było projektów samochodów które po wejściu w produkcję podbiły by światowe rynki.Po pierwsze osiągami,a po drugie niespotykanym designem jak na lata osiemdziesiąte.To były bardzo nowoczesne projekty,gdyby weszły w życie teraz bylibyśmy z pewnością potentatem w dziedzinie motoryzacji.Jeśli chodzi o motocykle było to samo chociaż dłużej się utrzymały.To fabryki i tak zaczęły powoli upadać i wszystko zanikło.Oczywiście jeden z drugim musiał przyblokować świetnych inżynierów …
Termit najładniejszy ze wszystkich to chyba nigdy nie wprowadzona do produkcji Syrena Sport: http://m.onet.pl/_m/e3cc33a874753755a67a0f75db31d2fe,0,1.jpg . Szkoda, mógł to być taki polski Gullwing…
No właśnie pisząc mojego posta myślałem o tej syrence Gdyby weszła do produkcji byłby to motoryzacyjny przełom…Szkoda…
Firma Zipp ponoć zaproponowała nam skutery na wyprawę dookoła Polski. Ale po naszym kontakcie nie dostaliśmy nawet odzewu Ot słomiany zapał Zippa
A tak oglądając filmik - czemu ten Pan który prowadzi wózek widłowy nie posiada kasku na głowie??? Zmieńcie to bo inspektorzy BHP Was zajadą:) za nieprzestrzeganie przepisów BHP (to do Zipp) p.s. Nie ubliżając nikomu ale ten dyrektor na Polskę nie może zapomnieć o literze “e” - jest poprostu nie medialny:)
Była już akcja Kingway Tour. Może nie chcą małpować xD
Wodzu, ten wózek ma klatkę ochronną Syrenka Sport to nic, w porównaniu z najnowszymi modelami Merców, czy BMW spod ręki polskich projektantów… Czy widział z ktoś z Was motocykl Munch Mamut? zgadnijcie kto to cudo projektował i gdzie produkowane były do niego części składowe…
co to jest miejsze to nisz fabryka długopisów skrencanych czesci z chin