I co powiedzieć o takim… programie? Że forma fajna, to już kiedyś pisałem. Ale pisałem też, że odczuwam niedobór przekazywanych informacji o modelu + niedobór obrazów samego sprzętu. Niestety, dla mnie nie idzie to w dobrą stronę. Danych jeszcze mniej, obrazków modelu też. Chyba, że takie jest zamierzenie, a testy będą oddzielnymi programami? To wtedy zwracam honor i odszczekuję. Ale jeśli nie, to czuję się trochę… niedoinformowany po takim materiale.
mam podobny niedosyt. że jeździ to wiemy, nic o silniku, nic o schowkach, hamulcach, jak sobie te lampy radzą w ciemności… itd To najbardziej przyciągająca optycznie chinolowata konstrukcja z targów i pewnie zainteresowanie detalami było by spore.
Szczególnie, że nie każdy odwiedzi targi, a model jest nowością wprowadzaną przez klika marek jednocześnie i może naprawdę namieszać, bo wygląda bardzo dobrze a cenę ma przyzwoitą (Paci zaraz wrzaśnie, gdzie jego 12 do 15 kucy i ciecz, ale co tam...).
My pewnie nie będziemy mieli okazji przejechać się tym cudem, więc liczymy na jakieś szersze i bardziej szczegółowe opisy. Mam nadzieję, że Max 125 ( w jakiejkolwiek postaci-marce) trafił do Was na dłuższy test i usłyszymy/zobaczymy znacznie więcej szczegółów.
za to mnie natchnęło to Leszkowe nagrania i wymieniłem swoje wiosenno-letnie rękawiczki bez ochraniaczy na bardziej rasowe rękawice z porządnymi ochraniaczami.
.
Uwaga, zdjęcie zawiera lokowanie produktu.
Uboższy o kilka stów ale lans na dzielni podskoczył o pół punktu procentowego.
Widzę, że dążysz do ideału. Brawo :-)
http://m.youtube.com/watch?v=rRSepEkYsMA
za kask szturmowca albo bobafet z DOT ma motor jestem gotów oddać nerkę jakiegoś obcego człowieka