Nie ma co się podniecać, to tylko motorower. Dodatkowo sugeruje sprawdzić co oznacza słowo subiektywnie
Musiało mi się pochrzanić z “obiektywnie”, sorry i dzięki za poprawkę
Derbi GPR 50 kosztuje podobnie
Sam posiadam Tzr i zgadzam sie ze mozna sie zakochac w tym motorowerze, naprawde jest namiastką prawdziwego moto i uczy pokory mimo małej pojemnosci… Mi ze sportowych 50 podoba sie najbardziej
No tak jest Yamaha i długo długo nic nie widziałem tego w realu a bym bardzo chciał
Taki sobie pizdziczek ):Kontrolka stanu paliwa jest chyba najważniejsza
no fakt wskaźnik by się przydał
Przydał by sie wskaźnik choc takie co sa w chinolach to i tak pokazuja co chca wiec pod bakiem jest kranik… ustawia sie normalne położenie po czym jak kończy sie benz przełączasz na rezerwe i jazda na stacje… Da sie żyć. Co do wyglądu to nowa Apka tez jest niczego sobie…
Nowa Apka RS jest bardziej sportowa, powiedziałbym, że bardziej “zwarta”. TZR z kolei to taki sportowo-turystyk. Wygodny, ale ciągle mający niezłe osiągi (jak na 50ccm ) Jeśli chodzi o wygląd - co kto woli :D. A kranik, chociaż działa jak pisałeś, to jednak dla osoby naturalnie leniwej jest to kiepska rzecz. I choć jeździć się da, to jednak jakiś wskaźnik czy chociaż kontrolka by się przydały.
Dobra z tym kranikiem to jest jednaka jakas wada… poprostu ja sie z tym juz oswoiłem, a co do apki jest nowoczesniejsza i pozniej odswieżona bo chyba w 2006r a tzr od 2003 niezmiennie taka sama, mam blisko salon yamahy i mozna tam kupic identyczna jak moja z 2013r za jakies 14 tysi