Moim zdaniem trochę żal tego pierwszego miejsca. Przepisał sobie ziomek tekst z najklejki i wygrał…
Moim też… Te propozycje wybrane wcześniej przez skuterowo.com był lepsze. Zobacz wybrane propozycje przesłane do Skuterowo.com: 1. Skuterowo.com wyciąga skuterom pomocną dłoń. 2. Nie bądź indywidualistą, dołącz do naszej braci! Skuterowo.com – jednoczy wszystkich… 3. Skuterowo com dla twojego skutera najlepszy dom ! 4. FUTERKO – może nie ma nic wspólnego ze skuterami ale jest tak samo fajne jak Skuterowo.com! 5. Skuterowo.com – i jedziesz dalej! 6. Skuterowo.com – z pasji do skuterów
Skuterowo.com “made my day”, naprawdę bardzo ucieszyłem się z tego drugiego miejsca :). No i już fakt, że w przedbiegach dwa moje hasła zostały wybrane (5. i 6.) był bardzo miły. Tym niemniej nie powiem, zaskoczyło mnie gdy zobaczyłem zwycięskie hasło… Ale to już decyzja jury ;).
Nom ja tez się ucieszyłem gdy zauważyłem, że moja jest pierwsza spośród wybranych. Skuterowo.com wyciąga skuterom pomocną dłoń…
Dokładnie, pierwsze miejsce trąci myszką…
O, to moje “Nie bądź indywidualistą, dołącz do naszej braci! Skuterowo.com – jednoczy wszystkich…” hmmm “Skuterowo.com nowy sezon chce rozpocząć wraz z nowym linerem (hasłem).” Wydawało mi się, że ja w korkach nie stoję było na ad 2010 i teraz chcą zmienić na 2011, najwyraźniej, źle przeczytałem zasady konkursu:P Zwycięzcom gratuluję
O i moje futerko wspomniano jako nie wygrane nawet…