Opinie: Wszystko o Kymco Downtown 300i ABS: Głosem Skuterowo.com

Panie Leszku chciałbym się dowiedzieć ile tak mniej więcej pali ta 300 ? Sam szukam downtowna i nie wiem jaką wersję ostatecznie wybrać.

Nie więcej, niż 4 L/100 przy dość ostrej jeździe.

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Czyli nie warto nawet szukać mniejszej wersji silnikowej.

Absolutnie nie. Pali tyle, co 50 ccm 2T

mam od niedawna 125ccm i powiem, że jest to rewelacyjny pojazd. Po mieście bardzo dobrze się jeździ a poza miastem też daję ładnie radę w Sierpniu jadę nim w trasę ~230km w jedną stronę więc zobaczymy jak się sprawdzi. Filmik Świetny Pozdrawiam

Co prawda, to prawda :wink: Wczoraj miałem okazję się przekonać, że Downtown jest naprawdę piękną maszyną :wink:

rymcymcym2009, zmieniasz Dinka na DT?

Bardzo fajny test :slight_smile: Jednak mój wewnętrzny “niewierny Tomasz” mówi mi: “dopóki nie zobaczę dwóch kasków pod kanapą, nie uwierzę” :stuck_out_tongue_winking_eye:

Bardzo fajny sprzęt na miasto, ale nie tylko, bo dwóch maximaniaków wybrało się nimi nawet w dalekie podróże - http://www.forum.burgmania.net/topic/19859-czarnogora-na-downtownach-w-czerwcu/page__st__20 Miałem okazję DT pojeździć na zlocie i jedyne co mi trochę przeszkadzało, to krzesełkowa pozycja kierowcy i nieco za twardo zestrojone przednie zawieszenie… Za to kultura pracy napędu i jakość wykonania, na bardzo dobrym poziomie… W swojej cenie rewelka.