Panie Leszku chciałbym się dowiedzieć ile tak mniej więcej pali ta 300 ? Sam szukam downtowna i nie wiem jaką wersję ostatecznie wybrać.
Nie więcej, niż 4 L/100 przy dość ostrej jeździe.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Czyli nie warto nawet szukać mniejszej wersji silnikowej.
Absolutnie nie. Pali tyle, co 50 ccm 2T
mam od niedawna 125ccm i powiem, że jest to rewelacyjny pojazd. Po mieście bardzo dobrze się jeździ a poza miastem też daję ładnie radę w Sierpniu jadę nim w trasę ~230km w jedną stronę więc zobaczymy jak się sprawdzi. Filmik Świetny Pozdrawiam
Co prawda, to prawda Wczoraj miałem okazję się przekonać, że Downtown jest naprawdę piękną maszyną
rymcymcym2009, zmieniasz Dinka na DT?
Bardzo fajny test Jednak mój wewnętrzny “niewierny Tomasz” mówi mi: “dopóki nie zobaczę dwóch kasków pod kanapą, nie uwierzę”
Bardzo fajny sprzęt na miasto, ale nie tylko, bo dwóch maximaniaków wybrało się nimi nawet w dalekie podróże - http://www.forum.burgmania.net/topic/19859-czarnogora-na-downtownach-w-czerwcu/page__st__20 Miałem okazję DT pojeździć na zlocie i jedyne co mi trochę przeszkadzało, to krzesełkowa pozycja kierowcy i nieco za twardo zestrojone przednie zawieszenie… Za to kultura pracy napędu i jakość wykonania, na bardzo dobrym poziomie… W swojej cenie rewelka.