Opinie: Romet RR 50: Wkrótce w Skuterowo.com

Zerżnięta cbr’ka, ale i tam moto wygląda dobrze :slight_smile:

Wygląda fajnie ale pewnie na tym się skończy bo silnik 4t ;/

Mi sie strasznie podoba

Wreszcie się doczekałem! :slight_smile: PS. Co to za muzyka? :wink:

Dla mnie to wygląd zerznięty do aprili rs 50 np.(ten czerwony pas a w nim napisane “romet”

Z której strony bym się nie patrzył to te niby “ścigacze” wcale mi się nie podobają a wręcz wywołują śmiech jak spotykam je na ulicy. Ktoś pisze że można je pomylić z prawdziwym ścigaczem ALE Z KTÓREJ STRONY PATRZĄC ??? DŹWIĘK WYDECHU TEŻ ODPADA.

Szkoda że nie jest to 2T, ale i tak ROMET GÓRĄ !

kupcie sobie yamahe tzr 50 duza moc i dobry v max jak na 50 cc lub derbi gpr 50

Dobraaa, mam rometa 767 w 2t i dziś mając na liczniku niecałe 6400km zdechł. Skuter był dobrze dotarty, zawsze półsyntetyk Castrola, dobre paliwo, jeśli mam być szczery to liczyłem że do 10 tys. dożyje, ale jednak to tylko tandetny chinol. Co do RR50, to jest to kolejny “zabawkowy” pseudo-ścigacz i jeśli mam być szczery, to Zipp XRace bije go wyglądem, brzmieniem i osiągami, bo to jest jakieś nijakie. Nie mówiąc o jakości wykonania bo miałem okazję zobaczyć to na żywo i gołe kable na wierzchu raczej nie świadczą o super-trwałości tej konstrukcji… Generalnie chinole nie powinny mieć prawa bytu, ale cena zmusza niektórych do kupowania takowego sprzętu.

Chińskie motorowery mają takie same bebechy, różne baki, może hamulce, poza tym dużo się nie różnią.

bardzo fajny :slight_smile: ja kupuje na wakacje 2012/2013 i myśle ze sie nie zawiode :smiley:

kiedy dodacie ten test ?

Co jest lepsze dla początkującego,Zetka 50 czy RR50?