U Rometa podobał mi się elektryczny skuter EV2,bardzo fajna propozycja jak dla mnie do pracy.
niecale 4000 tys to cos za tanio
Tak, motorower wyglądem nie zachwyca, ale ta cena 4 000 zł, jest coś co najmnien “dziwnie” niska…
Myślę, że jest bardziej dopracowany niż Pro 50.
Jeśli za te 4000 tys będzie niedługo do kupienia, to chyba go sobie kupię Bardzo mi się podoba, chodź wiem że to kopia cbr ;/
A to, że z wyglądu przypomina CBR125 to jakiś minus? Chyba właśnie nie, bo CBR-ka jest bardzo urodziwa.
A miał być pionowy cylinder a tu jest poziomy. Ten motorower lepiej wygląda z cylindrem pionowym.
To kek YYYYYY wymiata wsłuchajcie się
zajebisty motorek będe sie o niego starał
Ta pani miała dziwną minę na tym filmiku - jakoś mało zachęcającą. CBR-ki były modne i ogólnei się sprawdzają, ok. Dla mnie bardziej opłaca się kupic tmax 530 albo nawet jakiś model z 2010 niż Rometa… Zresztą za serio chcielibyście kupić RR50?
Na serio to nie…jak ktoś lubi skutery, to kupuje skuter. Romety mają niezbyt dobrą renomę. Szczerze, nie mam pieniędzy na nowy, a nie chcę wymieniać używki na używkę, to chyba skorzystam z programu wymiany motocykli używanych na nowe. A wy z czegoś takiego już korzystaliście? Jakie wrażenia?