Tylko na fotce jest 4t… A tak to ładny, przypomina Peugeota TRK
podoba mi się
Tak jak bym gdzieś to już widział…chyba jak większość chińskich konstrukcji hehe
Wie ktoś kiedy będą dostępne?
Czy oni potrafią zrobić coś swojego? czy tylko potrafią kopiować w nieskończoność?! Poza tym z czego ten skuter jest zrobiony skoro ma kosztować 2639PLN brutto!, przyzwoity rower tyle kosztuje. Moc 4,42KM? chyba grubo przesadzone…
Już się nie mogę doczekać, kiedy pojawi się w ofercie Biedronki! Bym sobie ten kibelek na żywo pooglądał - jestem stałym klientem tej sieci sklepów
Rometów nie kupisz w Biedronkach co najwyżej Routery.
obawiam sie ze twoje marzenie o rometach w biedronce nie spelni sie ani drugiego kolegi z routerem tam mozecie kupic dobra oliwe z oliwek i
napic sie jej
Może i nie ROMETÓW - ale identyczny kibelek, sygnowany innym dziwnym i trudnym do wymówienia znaczkiem... Jak przypływa transport chińszczyzny w kontenerach, to Ci dealerzy tylko przyklejają swoje nalepki i znaczki na kibelkach... Nie ważne który Tir im się trafi - i tak to pójdzie jako markowy ROMET :-)
A co do Biedronki - to macie racje - ta sieć od jakiegoś czasu stawia na jakość i markowe produkty - więc siłą rzeczy taki Romet i tak by nie miał szans wprowadzić do obrotu swoich produktów.
Stary odgrzewany kotlet
dogiogi- ten twój Zipp nie lepszy ;)