Odebrałem Kymco Downtown 125i, Jedzie się na nim rewelacyjnie bardzo wygodna kanapa, odejście jak na 125 ccm bardzo dobre, ABSy ładnie działają na śliskim (spadł deszcz i jest trochę ślisko) W sobotę jadę na działkę więc nakręcę tam kilka filmików i umieszczę linki tutaj. W razie jakichś pytań pisać na priv Pozdrawiam Piotr
Ja mam pytanie - jedziesz na działkę ale przepis jeszcze nie wszedł, znaczy że planujesz świadomie łamać prawo ? ;)
A tak serio - gratuluję zakupu, ważne żeby właściciel był zadowolony.
Wrażenie po jeździe na trasie Warszawa-Grudziąc. Po przejechaniu tej trasy mój Kymko Downtown 125ccm spisał się bardzo dobrze przy prędkości 90-110 spalił 5l benzyny co daje nam około 2,5l/100 km Jechało się bardzo wygodnie, nie łapał wiatrów bocznych jedyny problem stanowiło wyprzedzanie ciężarówek, podczas mijania tych wielkich i długich pojazdów musiałem zjechać na środek pasa przeciwnego gdyż jadąc zbyt blisko ciężarówki czułem jak ona mnie zasysa do swojego boku. Polecam na trasę zakup dobrego ubranie z goreteksu lub skóry. Po przebyciu 220 km nie czułem zmęczenia, jednak trochę mi w uszach huczało od wiatru. Przede mną jeszcze trasa na hel 220 km a potem jednym zamachem ~500 km powrót do domu. Pozdrawiam serdecznie
wróciłem wczoraj z wyjazdu Warszawa-Radzyń Chełmiński i okolice -Hel-Gdynia i okolice-Warszawa łączny przebieg 1100km na całej łącznej trasie spalił mi 2,9l.