Lista laureatów jest pod formularzem zgłoszeniowym.
syndaren O co ci chodzi jedny wygrywali inni nie wszystko zalezy od czasu itp. Kazdy powinienien sie cieszyc zę są jakies konkursy a wy jeszcze marudzicie do rozdania było 24 butelki oleju pisze w regulaminie osoby ktore wygrały wiedza o tym poniewaz dostały e-mail. Sorry za ort ale pisałem z tel
Cieszę się, że wygrałem i mam pytanie do szczęśliwców takich jak ja - czy ktoś już dostał olej ? Powinienem wymienić w poniedziałek i nie wiem czy kupować czy poczekać. Wiem że czas do 14 dni ale pytam tak z ciekawości
Ja jeszcze nie dostałem
dostał już ktoś olej bo ja juz 2 tyg czekam :(.
NO ja też nie dostałem/
Ja też się zastanawiam kiedy wreszcie dojdzie.
Też nie dostałem jeszce oleju
Też się łudziłem że przyjdzie w tym tygodniu. No ale niestety napisane jest w regulaminie że wysyłka odbędzie się do 14 dni roboczych. Czyli do przyszłego piątku. Ale jeszcze nasza kochana poczta polska pewnie przetrzyma …
Mi ostatnio szła nagroda ponad 3 tygodnie także spokojnie na pewno dojdzie
U mnie też jescze nic nie ma.
Właśnie olej przyszedł:-) Dzięki i kiedy znowu jakiś konkurs;-)?
Do mnie też przyszedł dziś,ale mam awizo i jutro dopiero odbiorę.
A do mnie nadal nie dotarł po 14 dniach roboczych…
krzychu2805, to przynajmniej będziesz mógł ominąć punkt 20. Regulaminu;-) “Użytkownik zobowiązuje się w terminie 60 dni od daty dostarczenia nagrody do przesłania swojej opinii nt. produktu Castrol Power 1 Racing na adres redakcja@skuterowo.com. Użytkownik wyraża zgodę na publikację swojej opinii pod własnym imieniem i/lub nazwiskiem, na zasadach ogólnego regulaminu Skuterowo.com.” Nie dostałeś w regulaminowym czasie oleju, nie ma opinii;-)
Nosz … ile można czekać. już 3 tydzień minął a oleju ani śladu. Pewnie w ogóle nie dostanie
Ja również nie otrzymałem oleju
rymcymcym2009 Hehe dokładnie Powinni się wywiązać z regulaminu.
Dziś też niema
Mi dziś doszedł olej.