Opinie: Przetestuj z Castrolem oleje Power 1 Racing

Lista laureatów jest pod formularzem zgłoszeniowym.

syndaren O co ci chodzi jedny wygrywali inni nie wszystko zalezy od czasu itp. Kazdy powinienien sie cieszyc zę są jakies konkursy a wy jeszcze marudzicie do rozdania było 24 butelki oleju pisze w regulaminie osoby ktore wygrały wiedza o tym poniewaz dostały e-mail. Sorry za ort ale pisałem z tel

Cieszę się, że wygrałem i mam pytanie do szczęśliwców takich jak ja - czy ktoś już dostał olej ? Powinienem wymienić w poniedziałek i nie wiem czy kupować czy poczekać. Wiem że czas do 14 dni ale pytam tak z ciekawości

Ja jeszcze nie dostałem

dostał już ktoś olej bo ja juz 2 tyg czekam :(.

NO ja też nie dostałem/

Ja też się zastanawiam kiedy wreszcie dojdzie.

Też nie dostałem jeszce oleju :confused:

Też się łudziłem że przyjdzie w tym tygodniu. No ale niestety napisane jest w regulaminie że wysyłka odbędzie się do 14 dni roboczych. Czyli do przyszłego piątku. Ale jeszcze nasza kochana poczta polska pewnie przetrzyma …

Mi ostatnio szła nagroda ponad 3 tygodnie także spokojnie na pewno dojdzie :slight_smile:

U mnie też jescze nic nie ma.

Właśnie olej przyszedł:-) Dzięki i kiedy znowu jakiś konkurs;-)?

Do mnie też przyszedł dziś,ale mam awizo i jutro dopiero odbiorę.

A do mnie nadal nie dotarł po 14 dniach roboczych…

krzychu2805, to przynajmniej będziesz mógł ominąć punkt 20. Regulaminu;-) “Użytkownik zobowiązuje się w terminie 60 dni od daty dostarczenia nagrody do przesłania swojej opinii nt. produktu Castrol Power 1 Racing na adres redakcja@skuterowo.com. Użytkownik wyraża zgodę na publikację swojej opinii pod własnym imieniem i/lub nazwiskiem, na zasadach ogólnego regulaminu Skuterowo.com.” Nie dostałeś w regulaminowym czasie oleju, nie ma opinii;-)

Nosz … ile można czekać. już 3 tydzień minął a oleju ani śladu. Pewnie w ogóle nie dostanie :confused:

Ja również nie otrzymałem oleju

rymcymcym2009 Hehe dokładnie :wink: Powinni się wywiązać z regulaminu.

Dziś też niema :confused:

Mi dziś doszedł olej.