Było ciężko, bo walczyłem z własnym komputerem[co chwila zwiecha] ale udało się. Dzięki!
“mnóstwo butelek” jeb*e zaraz
po zbóju dużo…
Narzekajcie tak dalej to bedziecie mieli ch.ja a nie konkursy.
A skąd wiecie, (Ci, co wygrali), którzy byliście? Ja też wygrałem, ale nikt mnie nie poinformował, który byłem:-)
przemco no i dobrze, niech mówią od razu że 24 butelki a nie “mnóstwo butelek” bo to jest śmieszne, ostatnio też niby mnóstwo a było 20 butelek liqui moly
Na miejscu organizatora rozważyłabym czy w ogóle jest sens cokolwiek rozdawać. Za każdym razem jak patrze na komentarze to wylewa się wiadro pomyj. Bo ten nie zdążył, temu muliło (a jak ma nie mulić jak wszyscy na raz się rzucają i non stop odświeząją strone), bo za mało, ten zaspał, temu nie podoba się opakowanie… Ja bym na ich miejscu odpuściła
sprawdź pocztę@
Są już maile kto wygrał…dziękuję za olej :))))
Wygrałem!!!
MNÓSTWO = sporo więcej niż dostateczna (adekwatna-np.5) liczba lub ilość czegoś. Mnóstwo = dużo.
Do szczęśliwców: Wysyłaliście im jeszcze raz swoje dane? Dziękuję za olej
ano
taki olej 35zl kosztuje to rozdali 24 butelki szybka kalkulacja 840zł połowa mojego skutera
Dzieciaki podnieceni jakby wygrali 6 w lotka… Ja odpuściłem bo na razie śmigam autkiem lub rowerem (skuter sprzedany).
i co jak z wynikami ?
Hahaha. Jest, jest, jest… Wygrałłłłłem pooooraz pieeeeeerwszy. Yes, yes, yes,
Kupuje ten olej zawsze, już 3 butelkę zużywam, wg mnie żadna rewelacja, jeździ jak zawsze.
Udało sie pierwszy raz cos wygrac przyda sie olejek bo koniec juz
WYSŁAŁEM ZGŁOSZENIE O GODZ. 21.03 I JAKOŚ NIC NIE WYGRAŁEM. PODOBNIE JAK W POPRZEDNICH “KONKURSACH” TAK NAPRAWDĘ NIKT NIE WIE KTO WYGRAŁ I ILE BYŁO DO WYGRANIA. JEŚLI “ZABAWA” MA BYĆ UCZCIWA TO DLACZEGO NIE MA LISTY ZWYCIĘZCÓW??? TA PRYMITYWNA ORGANIZACJA PRZYPOMINA ROZDAWANIE FIRMOWYCH GADŻETÓW PO RODZINIE.