Fajnie fajnie ale kiedy wkońcu dostanę nagrodę za konkurs mikołajkowy? Czekam już ponad 3 tygodnie.
Zapytaj poczty.
Ja też czekam i to raczej nie wina poczty,tylko wysyłającego. A w tych galeriach fajnie jak by można było utworzyć albumy,a nie wszystkie tak jak by w jednym.
a do mnie przyszła nagroda z mikołajek przed sylwestrem.
Nie dość że za darmo to jeszcze narzekacie…
A jak tu nie narzekać skoro na głupią smycz trzeba tyle czekać.
Ciesz się że dostaniesz ją za darmo -.- Ehh nie cierpię jak ktoś wygra coś za darmo i jeszcze narzeka… też wygrałem smycz i czekam cierpliwie jak wszyscy. Przyjdzie to przyjdzie.
Ludzie to mają problemy… Tylko takich w życiu życzę. Jakie to ma znaczenie ile smycz idzie, ważne, że chyba raczej dojdzie. Ja kiedyś na nagrode czekałem na naklejki 3 tygodnie i się nie wściekałem. potem dopiero spojrzałem w regulamin i się okazało, ze mają 14 dni roboczych na wysłanie.
Sorki, skupiłęm się na offfie, galerie spprawdziłem i działa. najlepsza jest madiego i hugo bosssa:D
Darmo czy nie darmo,powinno to być wysłane w kilka dni,tak mam problem bo skuterowo leci w kulki. Pokazują jak im zależy na społeczności portalu.
Powinny być wysłane w takim terminie jak podano w regulaminie raczej.
Wszystkie nagrody z konkursu mikołajkowego zostały wysłane dawno temu. Skuterowo.com nie ponosi odpowiedzialności za czas dostarczenia listów przez PP.
Czyli nie dostanę smyczy,zaginęła w akcji.
- Nagrody zostaną przesłane do Laureatów za pośrednictwem Poczty Polskiej w terminie do 7 dni roboczych od chwili potwierdzenia wygranej. Potwierdziłem bodajże 7 grudnia,więc do 14 grudnia powinni wysłać,wątpię w to że pocztą szło by prawie miesiąc.