Opinie: Oficjalne Forum Kymco w Skuterowo.com

No brawo :slight_smile: No to moja ulubiona marka ma swoje polskie forum.

następny też będzie Kymco!

Witam. Widzę że nie tylko ten skuter ma swoje forum. A o innych echo:) A Inca? Skutery Kymco – Forum Sympatyków Marki Kymco 17 391 Skutery Romet – Forum Sympatyków Marki Romet 2 9 Skutery Zipp – Forum Sympatyków Marki Zipp 1 10 Skutery Keeway – Forum Sympatyków Marki Keeway 0 0 Skutery Yamaha – Forum Sympatyków Marki Yamaha 0 0 Skutery Vespa – Forum Sympatyków Marki Piaggio Vespa 0 0 Skutery Piaggio – Forum Sympatyków Marki Piaggio

Jak jest Kymco to może zespoli się skuterowo również z innymi wiodącymi markami? Nie mówię tu o wszystkich markach, lecz o równie znanych, których nie wymienię. Ja jestem na “TAK”, ponieważ w przyszłym sezonie zamierzam kupić automat Kymco swojej żonie. A co, niech ma!!! Niech uczy się i złapie “bakcyla skuterowego”.

Jakby nie było, użytkownicy chińskich skuterów to większość. Precz z kryptoreklamą:) parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze “NIE”! :slight_smile: Inca i inni chinole - wbijajcie i oceniajcie: http://www.skuterowo.com/forums/topic/czy-inca-powinna-miec-swoje-forum#post-33788

Cieszę się z oddzielnego działu dla Kymco, ale jednocześnie odrobinę zdziwiły mnie wydzielone fora dla Piaggio ogólnie i samej Vespy. Może zamiast forum Vespy niech tam się znajdzie forum dla posiadaczy zabytkowych skuterów/motorowerów?

Szczerze to wątpię żeby było tu chociaż 5 użytkowników Vespy.

Mój następny skuter, raczej też będzie od Kymco :slight_smile:

Od 1 lipca jestem w Chorwacji, niestety jak dotąd, wśród masy skuterów, spotkałem jedyne Kymco Xcting 500 w starej budzie…najwięcej tu Piaggio i Gilera.