Opinie: Nowe Kymco Agility 16+ 125: Prezentacja Skuterowo.com

nadal nie rozumiem, po co zostawili w ofercie stare i nowe Agility City.
A brak kopki rzeczywiście dziwny,.. może choć zrywka jaka, albo korba... :-)
Bo przy CVT, to z pychu też dupa zbita :-)))

A gdyby ktoś usilowal wam wmówić a bo to duża poj to prosze u dołu.dla nie wiedzących poj 1340cm 2 gary
https://www.youtube.com/watch?v=Dh0OLiNeJyI

EADEM, wiąż się :-) Im więcej zapaleńców w tej działce, tym lepiej dla konsumentów :-)))

Kopki nie ma w 200ccm bo jest na wtrysku. 125 jest na gaźniku i kopka jest dla niewtajemniczonych :)
Myślę że zostawili choćby z tego względu że Agility jest tańsze od 16+ i jak widać po forum więcej ludzi wybiera tą wersję.

ale to kosmetyczna różnica cenowa jest...
Może powoli wygaszą stary model.

Z czasem napewno,ale póki co jest to dość dobra oferta cenowa takiego sprzętu więc pewnie zobaczą jak będzie się sprzedawać w nowym roku.

Mi sprzedawca nawet nie zaproponował +16. Namawiał na People, bo wtrysk itp. O +16 sie nie zająknął i dopiero na stronie importera zobaczyłem, że w sprzedarzy są oba modele. Z tym, że to na którym będę się uczył jeździc, wisiało mi kalafiorem :-)))

Araszu, bo trzeba było kupować przez internet, albo telefon... Wcale nie dziwię się sprzedawcy, który zobaczywszy Cię w swoich progach uznał, że nie kwalifikujesz się na 16+... No, może gdyby to była Karolina... nie miejmy złudzeń, to jednak zupełnie inny segment... :D

Bardzo zabawne :-)))
No, spłakałem się... inny segment ;-)

No wybacz, ja chyba jestem jeszcze inny segment. Przymierzając się do kilku Kymkaczy, widziałem się tylko na Downtownie... Z każdego innego tyłek zsuwał się pod koła... ;))))

No bo Ty kawał chłopa jesteś, a ja na tym swoim osiołku, to ledwo nóżkami ziemi sięgam :-))) Mnie się tyłek nie zsuwa, ja się cały mogę definitywnie zsunąć, co nie jest zbyt groźne, bo się po prostu poturlam :-)))

Po rozmowie z przedstawicielem Kymco - Motor Land i uwagach dot. mocy oraz ilości paliwa w zbiorniku okazało się że mieli błąd na stronie. Zbiornik ma pojemność 6.5l a nie jak wcześniej pisali 5l. To mała różnica ale wiem że dużo osób krytykowało za to że zmniejszyli zbiornik a to nie prawda.

No tak, to znaczy, że powiększyli zbiornik, a nie pomniejszyli (w nowym modelu). To dość znaczna różnica, bo mogło odstraszać, skoro ludzie narzekali już na 6+ litrów w poprzedniej wersji :-)