Opinie: Nowa marka RMT zadebiutuje ze swoją kolekcją 125 na Motor Show Poznań 2016: "Wysoka jakość i

Sorry, ale co to za dziwna selekcja Arkus Romet? Rozumiem, że potencjalni klienci marki RMT mieszkają w stolicy tylko po prawej stronie Wisły.

Jas13, jako ^rzecznik^ firmy już raz na rto pytanie odpowiadałem, więc nie będę powtarzał, tylko podlinkuję:
http://www.jednoslad.pl/forums/post/312782
:-))))))))))))))))))))))))))

Zulus: to ja przy takiej polityce, zostaje przy rowerze, zdrowiej, a i skarbonka się cieszy, że kasa w niej zostanie

Pewnie zdrowiej, ale na moto przyjemniej :-) Nawet jak trzeba przez Wisłę do serwisu przejechać :-)))

co do jakości starych daelimów i rozwiązań konstrukcyjnych to jestem całym sercem za bo sprzęty godne polecenia,jezeli nowsze pokolenie jest tej samej jakosci to też można polecić tylko należy uprzedzić że byle pierdołę trzeba zamawiać za granicą bo w PL części niedostępne.

To co pokazano na MotoExpo w Warszawie jakoś mnie nie zachwyciło jakością wykonania. Poziom podobny do Zippa, tylko trochę brzydszy (wiem, to względne, wystawiony model wyglądał na starszy, mniej nowoczesny, ale może mechanicznie jest lepszy - tego nie wiem).