Hej. Dzięki wielkie za wszelkie uwagi, na bieżąco je uwzględniamy.
Nie martwcie się. Pracujemy nad rozwiązaniem problemów.
to nie róbcie nowych przy okazji :). oprócz tego wszystko można ogarnąć tylko trzeba temu trochę pracy poświęcić.
To co jest zaprezentowane to bardzo bardzo wczesna beta.
Proponowałbym zmniejszyć tą prawą belkę, kategorie zrobić u góry, te propozycje dać na sam dół, zmniejszyć nieco czcionkę, i żeby posty były na większą część strony;)
Po wejściu w temat widzimy ostatnią stronę, a nie pierwszą!! Chociaż dla tematów, które mają ponad setkę stron.
izdebski12 napisał:
Po wejściu w temat widzimy ostatnią stronę, a nie pierwszą!! Chociaż dla tematów, które mają ponad setkę stron.
To również poprawimy. Głowa do góry.
to dalej
Panel "ostatnio na forum" po prawej mimo upływu 25 minut (na screenshocie jest 17) wciąż nie wie że zawartość forum sie zmieniła.
Wiec po pierwsze powiela powiela forum na stronie z forum a po drugie jeszcze robi to źle.
Czuję się jak pijane dziecko we mgle. Chyba jestem tępy, ale z pięć minut szukałem gdzie się wchodzi na forum.
Fakt, zmieńcie to tło. Biały nie jest najlepszym pomysłem. Zobaczcie jak to wygląda na innym forum motorowerowym:
http://forum.moto-4t.pl/index.php?sid=eb966a1e7bb5652c0c582397f9c2154e
Poza tym że mimo że jestem ślepy to wielkość czcionki uwłacza mojej godności. :-D. Aha i dodajcie możliwość wstawiania emot.
Strona główna dużo lepsza niż poprzednio, na forum można byłoby wywalić skrajnie prawą kolumnę, byłoby dużo przejrzyściej.
Już wiem, dlaczego tak kombinowałem. Na tablecie nie widać górnego paska, gdzie jest odnośnik do forum, a na kompie jest
Może ktoś mi pomoże, po zmianie strony na tablicy nie ma opcji odpowiedz- jak to zrobić?
pozdrawiam
a jeszcze jedno, nie rzyszedł e-mail o wiadomości dla mnie pozostawionej
Panowie, dalej jest siara z naszymi wpisami tutaj. :D
Linki są już wyszczególniane, ale treść postów jest zlana w jedną całość. System nie akceptuje spacji i jest to teraz tak wszystko na kupie, że oczopląsu można dostać. Poddaję to pod rozwagę, bo jest z tym równo nie halo. :-)
Moglibyście tło jeszcze zmienić może na jakieś błękitne albo beżowe bo białe za bardzo wali po oczach,drugie to bardziej wyodrębnić co drugi post innym,wyraźniejszym kolorem.Te pionowe niebieskie linie przy każdym poście według mnie są niepotrzebne.Wciąż nie otwiera się ostatnia strona danego tematu.Te niebieskie podkreślniki też według mnie lepiej jak by były czarne jak i sam podkreślony tekst.Zdjęcia na profilu w galerii też źle się wyświetlają na nowej stronie,zamiast wyskakiwać na wierzch.
tło różowe i z brodą.
Lepsze jest wrogiem dobrego! Mnie osobiście zmiany nie bardzo przekonują ale zapewne po pewnym czasie się do nich przyzwyczaję. A może by wprowadzić "skórki" i umożliwić forumowiczom spersonifikowanie kolorystyczne wyświetlanych stron, wybór pozostawić użytkownikom, którzy dobrali by je pod własne preferencje i możliwości sprzętu, na którym pracują.
Nie widać paska motostat w podpisie, lecz tylko link do niego.
zawsze tak było. W podpisie nie działa img/img
Nie zawsze bo kiedyś można było mieć nawet fotke w podpisie.
Nie mam tu takiego stażu. Od roku w każdym razie jest tak że akurat z motostat sie nie wyświetla