Baaardzo spodobał mi sie ten Kymco like125. Wizualnie, jest extra. Trochę właśnie podobny to skuterów retro, i to jest moim zdaniem jego wielki plus. Cena tez mi się wydaje, że nie jest wysoka,jak na skuter o takiej pojemnosci i bardzo dobrej marce Kymco. Tylko szkoda że nie mam prawka Ale gdybym miał prawo jazdy, to motocyklem który bym zakupił, napewno byłby Kymco Like 125
Ładny miejski skuter klasy 125, (nie maxi). Widać że firma postarała się o efekt wizualny zapatrując się w Vespę, jednak są szczegóły które szpecą, między inn. płaskownik mocujący błotnik tylnego koła, pod haczykiem na zakupy znajduje się lakierowana pokrywa schowka, którą łatwo będzie porysować torbą z zakupami czy kaskiem, wadliwie wykonane uchwyty pasażera z wątłego plastiku, niskie owiewki nie zasłaniają kolan. Natomiast takie szczegóły jak chromowane ozdoby brzegów owiewek, po wywrotce wpłyną na utrudnienie naprawy i zwiększeniu jej kosztów. Reasumując, wydaje mi się że dla osób niskiego wzrostu, lubiących neoklasyki skuter jest ok.
A mnie zastanawia gdzie można zdobyć taką kamizelkę z logo skuterowo?
właśnie… z Dychulem to wymyśliliśmy, redakcja widać że coś zdziałała ale w sklepie kamizelek nie ma.
A mnie zastanawiają te “wieczne żarówki Philips”… O co tu chodziło?
u kumpla w Vitalce od kupna do sprzedania skutera przy 23 tyś km nie spaliła się żadna z żarówek Philipsa - może właśnie o to chodzi, że nie przepalają się