Po takich artykułach odnośnie skuterów Keeway, utwierdzam się w przekonaniu że ta marka rzeczywiście najlepiej wypada wśród chińczyków. Jak również prawdą jest to, że Keeway nigdy nie wstydził się swojego pochodzenia.
ja sam jeżdżę Kewayem F-act 2T 50 cmm, i musze powiedzieć że to dobrze wykonany skuter. Miałem problem z brakiem mocy ale to była wina uszczelki wydechu, a teraz odblokowany jeździ sobie spokojnie 65 km/h
3:58 - oj nie ładnie, nie ładnie…
Pietro Ja mam takie samo zdanie, a co do Silverblade’a to bardzo podoba mi się, że ten skuter jest na wtrysku. Jest napewno lepszy od Rometa maxi 125. Według mnie to ten skuter powinien wyjść też w wersji 250.
Jeden z moich głównych kandydatów na nowy skuter, jeżeli zdecyduję się na pojemność 125.
Bardzo fajny sprzęcik ale przydała by się jeszcze wersja z silnikiem 250cc.
Marcin0915 - masz rację bardzo nie ładnie i właśnie też chciałem to napisać. Cały artykuł był o pozdrawianiu a tu proszę…zero odzewu na machnięcie kolegi. WSTYD PANOWIE ZE SKUTEROWO.COM !!!
Osobą machającą do prowadzącego Keewaya byłem ja, uznał to za żart, dlatego nie odmachał. No bo to był żart z mojej strony, a nie pozdrowienie.
No brawo brawo…jedyny chinczyk ktory ma racje bytu…Keeway
" Nie znajdziecie tutaj gaźnika i dobrze, bo to przestarzały, problematyczny i nieekonomiczny system zasilania." => Bzdury! Gaźnik może nie jest najnowszym ale za to dużo prostszym w naprawie systemem zasilania silnika paliwem. Tu można samemu sobie wszystko zrobić, naprawić (a przecież w skuterach o to chodzi, prawda?), a niech tylko padnie wtrysk… Wtedy tylko pozostaje płakać i trzymać się za kieszeń. Może i jest bardziej ekonomiczny i silnik łatwiej na nim zapala ale… Każdy medal ma dwie strony. Ogólnie skuter wizualnie fajny i robi (jak najbardziej pozytywne) wrażenie.
Rzeczywiście 250cc albo 530 cc, odpowiedni wtrysk,od Rometa jest lepszy ,choć po podzespołach, silniku,etc. to bardziej przypadły mi do gustu skutery xenter , a e-skuter bmw raczej bym do keewaya nie porównywał ;p
A w cenie takiego keewaya x2 nawet dostałabym nowy maxi skuter jakiejś innej firmy? jak myślicie?
Mam go od zeszłego roku, szukam osób które też go posiadają, Kontakt mile widziany mój mail Andrzej.troczynski@gmail.com