Kuźwa a ja jutro orzę w robocie. Niech to …
No brać Skuterowo-Mazowiecka śmigamy na Imprezę!!!
szkoda, że tak późno dojechałem po na atrakcje: 'konkursy i premiery" się nie załapałem… i z tego co widziałem po 16 była już tylko Grupa Mazowiecka, prezes Leszek Śledziński no i Redaktor Świata Motocykli Jacek Gradomski. MOIM ZDANIEM SKUTEROWO.COM ROBI ZA SŁABĄ REKLAME ;( Na otwarciu sezonu na Bemowie byłi ponad 100-150 skuterów mimo takiej pogody, rok temu było znacznie więcej. Prawie nikt nie słyszał o skuterowo.com ;( pozdr. clsamg63 Grupa Mazowiecka
I tu masz rację - za mało reklamy lub brak patrzenia na reklamodawców Na ostatnim zlocie organizatorzy zapytali się mnie , Krzyśka i kapuchona czy my z tego portalu skuterowego “x”. Odpowiedzieliśmy - tak i z chęci podziękowania poacheliśmy jako otwarcie parady. Jakby nie było reklamę portalu walilśmy równą. Krzyiek na szybko po zlocie klecił świetny art. i co? Nie widzieliśmy go na stronie głównej. Trudno ale wystartujemy w następnej akcji nie reklamując skuterowo.com. (sorki Leszku - ale 3 newsy o waszym grillu a zero o tych co was reklamują…) To moje zdanie. Użytkowników skuterowo.co szanuję , redakcję nie muszę. Na redakcji się zawiodłem.
Popieram zdanie Wodza.
Impreza osobiście jak dla mnie udana i fajna.Pan właściciel Scooterlandu to miły,sympatyczny i życzliwy człowiek.Obsługa imprezy i pracownicy Scooterlandu również fajni ludzie.A redaktor skuterowo.com był w stosunku do mnie przyjacielski i porozmawialiśmy chwilę co było przyjemnym doświadczeniem.Całościowo uważam Grill Skuterowo.com za strzał w dziesiątkę.POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRYCH DZIŚ POZNAŁEM.
Chłopaki impreza to 10 urodziny Skuterlandu na którym skuterowo.com było gościem, a nie impreza organizowana przez Skuterowo.com. Wodzu każdy może mieć swojego bloga i tam pisać art.
Może następnym razem się załapię jakby było coś w lipcu/ sierpniu 2012, bo teraz to sprawdzam swój nowy nabytek -tmax 530. Nie myslałem, że ta maszyna ma aż tak sportowy wygląd i przypomina motor, ale na kobiety to działa, więc co ja mam więcej mówić :d
Szkoda, że mnie nie było. No ale niestety… Ale pewnie nażarłbym się kiełbasy i w kiblu siedział:-)