ciekawe przedsięwzięcie. liczę na odrobinę szczęścia a kask zawsze się przyda także czekamy na 20.00 ;>
niech zgadne: serwery padna juz na kwadrans przed 20sta?
Liczę chociażby na ramkę.
Yeaa ! A właśnie ktoś mi z pod sklepu kask zaiwanił Liczę na łód szczęścia ! /:d
Ja mojej powiem żeby brała udział,bo jej kask już strasznie zniszczony jest. Ciekawe czy będą jakieś damskie
Mam nadzieję, że może wylosuję fajny czarny kask Będzie pasował do mojego retro skuterka!
Juz stronka skuterowo.com sie zwiesza i trzeba dlugo czekac az sie na nia wejdzie to bedzie ciezka sprawa wygrac kask jak miliony urzytkownikow bedzie chciala wejsc na stronke:(((( Szanse 1 na milion:((
Dokładnie. O 20 będzie zawiecha i nic z tego nie wyjdzie. Ale spróbować można.
Zobaczymy komu dokaże szczęście. A szczęście ma tu duże znaczenie, bo ciekawe jak strona będzie działać ;O A jedno małe pytanko: Czy konkurs bedzie w nowym temacie czy tutaj?
Na 99% w nowym temacie, tak jak w święta
Mój kask jest do niczego, przyda się nowy :), Trzymam kciuki, Niech moc będzie z waszymi serwerami
Mi by się przdał w sam raz na nówke skuter
cooo wy gadacie tzn. tak mi działa bez zarzutów to raz… a dwa użytkowników skuterowo.com jest niewiele ponad 4 tys. także nie ma co płakać. Niezarejestrowani prawdopodobnie nie liczą się, a podejrzewam, ze połowa kont to ludzie którzy założyli jeden temat bo coś im się zepsuło ;> liczy się zabawa, a jak coś uda się wygrać to zawsze milej ;>
Dokładnie mi też nic nie zamula a liczę że uda się wygrać ponieważ mój jest już trochę zniszczony, a mam obecnie niedawno zakupiony skuter jakim jest Aprilka więc nowy kask się z pewnością przyda
Jestem
Mi by się przydał stary już trochę zniszczony
Poszło Zobaczymy
Nie wiadomo kto wygrał i o co dokładnie chodziło
Poszło. I co?
Jak nie wiadomo o co chodzi , to na pewno chodzi o … kaski lub ramki