Opinie: Inca Sprint - 2000 km... i ciągle OK

“Ja oszacowałem że przejadę nim 50.000” - ciekawe rokowania, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, życzę spełnienia tego oszacowania :slight_smile:

Mi dziś stykneło 6200km :smiley: Bezawaryjnej jazdy

Ja na moim Kingway`u przejechałem do tej pory 6600 km…

Panowie a ja moja incą street 5o 2T zrobiłem już ponad 15700km i chodzi jak “żyleta”. Znający mnie osobiście mogą to poświadczyć jak tylko zechcą.

2000 zł? To jakoś dużo. Gdy w zeszłym roku kupowałem swoją taki Sprint stał w salonie po 1700…

Gratulacje;D ja na mojej ince sprint przejechalem juz 4000 km bezawaryjnej jazdy i jestem z niej bardzo dumny.Życzę powodzenia:)

na pierwszym zdjęciu kolega siedzi na new dinku, prawda?

detinko przecież to jest Inca Sprint a nie ND. O_o Powiększ fotę…

Madi, “detinko” chodziło o 1 zdjęcie, na którym są 2 skutery. Z przodu jest Inca Sprint, natomiast właściciel “romek” siedzi na 2 drugim skuterze za Incą. Mi też się wydaje, że to ND…

A mojemu Kingowi dzisiaj stuknie 9000 km :wink: Jednak ja wymieniłem jakieś… 70% silnika. Oczywiście nie z powodu awarii - tuningowałem go :smiley:

Jeśli to ma 139qmb to jest to nic innego jak toros F16 z innym malowaniem :slight_smile: Ja na swoim F16 mam juz okolo 1500km i na razie tnie 70 z wiatrem, a z gorki wychodzi poza zegar (80).

Pierwsze zdjęcie jest od innego artykułu, przedstawia nowego właściciela Inki, którą kiedyś Leszek jeździł. Przypuszczam, że na dzień dzisiejszy ma ona jakieś 20.000 nakręcone.

Całe szczęście w nieszczęściu, że Baśka obiła się a Ty jesteś cały. Wielu skuterzystów i motocyklistów nie miało tego szczęścia.

Dokładnie, tytułowe zdjecie nie przedstawia mnie ani mojego skutera. Po prostu zostało dołączone przez cenzora.

To mało moja Inca sprint 4T przejechała 12000 siadła. Cylindry do wymiany a potem tak na około 100-200km siadł wal korbowy tez do wymiany. Ale i tak długo wytrzymał jak na Chinola teraz mam wal korbowy nowy i cylindry i odpala i jeździ jak nowy robocizna tej naprawy około 400zl. Pozdrawiam

A JA MAM JUZ 7000 I NIC Z WASZYCH DUMNYCH ZAPOWIEDZI ZE CHIŃCZYK TO ZŁOM.NIE ROBILEM NIC PALIWO I WYMIANA OLEJU. DZIWNE PLASTYKI TEZ OK NIC NIE PEKA.

Rafal_151 w Ince Sprint masz jeden cylinder a nie cylindry…

Niestety, Basia znowu miała wypadek. Tym razem z winy kierowcy prywatnej karetki ktory ,skosił’’ zarówno skrzyżowanie na którym stałem jak i mnie. Nie było policji nawet nic nie pisaliśmy. Dostałem 300 zł za które spokojnie naprawię skuter i jeszcze bd mial na paliwo :smiley:

chroboczące sprzęgło, masz na myśli te brzęczenie ?