Opinie: +109%! Dzięki za kolejny rok ze Skuterowo.com!

Testy, Testy Panowie, a nie o pierdołach piszecie. :)) Udanego Nowego Roku.

Jeśli nie przybędzie treści, testów, ciekawostek to 2014 rok przyniesie spadek. Życzę poprawy formy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

No i aby w 2014 roku powstał WRESZCIE SKLEP z gadżetami na skuterowo.com

Tak, tak, a człowiek pisze artykuł, a on się później nie ukazuje. I trzeba się prosić albo lepiej może w ogóle nie pisać? Zdechlizna...

Sklepu brak,gadżetów brak,a szkoda bo smycz do kluczy by mi się przydała, testów mało; trochę cienko ,dobrze że ludzie na forum są konkretni i zawsze pomogą,doradzą i zapodadzą jakąś ciekawostkę. Pozdrowionko dla Wszystkich:-) !!!!

Tylko dzięki forum ta strona żyje. No i dzięki reklamom oczywiscie. W ogóle to trochę jakby zachwycać się tonącym statkiem - jaki to piękny - a nie mówić jak się pogrąża...

Gorzej będzie jak się starzy użytkownicy odejdą lub po prostu przeniosą na inne/zrobią własne forum ;)

Przez niektóre perfidne i uparte reklamy to już nie raz bym kompa rozd........., w mordę!!!!

Dobrze,że z natury spokojny jestem.

kolego monterglass, a adblocka używasz?

lucek71 napisał:

kolego monterglass, a adblocka używasz?

chyba zacznę

Polecam, nie blokuje tylko górnego paska z reklamami, ale one akurat nie przeszkadzają.

Dokładnie, instaluj adblocka i będziesz zadowolony, żadnych nachalnych reklam :)

Na pewne rzeczy to ani adblocki ani inne cuda nie pomogą. Tu potrzebny jest moderator, opiekun... Nazywajcie jak chcecie. Wiecie o co chodzi zresztą...

No bo to logiczne, że jeśli coś się toczy wyłącznie siłą rozpędu to prędzej czy później musi się zatrzymać, prawda? Zresztą, co tam będę gadał...

Muszę spróbować tego adblocka,dzięki. Ze mnie żaden wielki informatyk,to dlatego nie używam.