Olej cieknie po gaźniku!!

Witam Jakiś czas temu spostrzegłem, że po gaźniku w moim skucie leci olej. nie jest to wiele, zaledwie jedna, może dwie krople na dobę (jak stoi zimny), ale zawsze. Nie mogę doszukać się powodu tego wycieku. Gaźnik MIKUNI z elektrycznym ssaniem i jest automatyczny mieć szalnik oleju. jak to coś pomoże, to taki mam gaźnik: Gaźnik MIKUNI jak możecie, to pomóżcie z tym problemem :slight_smile: pozdro :wink:

Może jakis wężyk pękł sprawdź stan wężyków i zobacz czy po jakimś nie spływa olej.

wężyki sprawdzałem… tyle bym zauważyć… a właśnie nie mogę dojść do tego skąd to lecię nie mogę wyczaić… zobaczcie foty tego gaźnika: przy okazji jak ktoś może niech opisze ponumerowane wężyki, od czego każdy jest. :slight_smile: A tu zbiera się ta kropla. I co to są te złote kuleczki, co widać na gaźniku?? sry, że gaźnik taki brudny, ale dopiero teraz zauważyżem, ze tam olej leci, a jak jest olej, to wszystko się lepi :wink: pozdro

1. najprawdopodobniej olej 2. przewód od podciśnienia kranika 3. głowny przewód od paliwa